Blog | 29 mei 2023

Lekker eten? Dit zijn de 5 populairste gerechten van Food Connect!

Koken, het is niet de meest favoriete hobby van iedereen. Weinig tijd, geen zin of geen inspiratie; allemaal redenen om eens iets anders te proberen. Maar hoe zet u dan toch elke avond weer iets lekkers en gezonds op tafel? De oplossing? Bestel bij Food Connect! Wij hebben voor u alvast onze vijf populairste maaltijden op een rijtje gezet.

Bent u bijvoorbeeld gek op een Hollandse avondmaaltijd? Kies dan voor onze heerlijke stamppot hutspot met runderhachee of het runderlapje met jus, aardappelen en rode kool met appel. Dit zijn zeer geliefde gerechten en dus ook zeker het proberen waard! Houdt u meer van vis, dan is onze zalmfilet met wittewijnsaus, aardappels en broccoli een echte aanrader. En hebt u nou geen zin aan aardappels, groente en vlees of vis? Probeer dan eens de kipsaté met bami goreng met prei, kip en roerei of de babi ketjap met mihoen goreng.

Wilt u eens kennismaken met de maaltijden van Food Connect? Bestel dan nu een proefpakket en maak kans op 5 heerlijke gerechten naar keuze!

Bestellen kan door te bellen naar 0 888 – 10 10 10 of www.thebe-extra.nl/maaltijden

088 374 75 76