Over Thebe
en Thebe Extra

Sterk als het om zelfredzaamheid gaat

Over Thebe en Thebe Extra

 

Ledenvereniging Thebe Extra is ontstaan uit zorgorganisatie Thebe. De twee organisaties zijn dus van oudsher met elkaar verbonden. Thebe is een zorgorganisatie die essentiële en professionele zorg biedt aan inwoners van Noord-Brabant. Thebe Extra richt zich meer op preventie. Het zijn twee zelfstandige organisaties maar wat beide organisaties gemeen hebben, is dat uw zelfstandigheid en eigen regie voorop staan. 

 

Zorgorganisatie Thebe
Heeft u een zorgvraag en hiervoor een indicatie of een verwijzing van uw arts? Dan kunt u bij Thebe terecht voor dagbesteding, wijkverpleging, tijdelijk of permanent wonen in één van de 25 woonzorgcentra. 
.
Heeft u zorg of begeleiding nodig?
Neem dan contact op met Thebe. Een zorgconsulent gaat met uw zorgvraag aan de slag en kijkt samen met u naar een passende oplossing. Om voor zorg van Thebe in aanraking te komen, hoeft u geen lid te zijn van Thebe Extra. Andersom geeft een lidmaatschap van Thebe Extra geen toegang tot zorg van Thebe.

Ledenvereniging Thebe Extra
Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar… dat is waar Thebe Extra voor staat. Dat doen we met en voor onze leden. Zo voorzien we onze leden van advies, organiseren we activiteiten en cursussen (zowel ontspannend als informatief) en bieden we diverse diensten op het gebied van wonen, welzijn en gezondheid. Denk hierbij aan ledenavonden, dagtochten, excursies en creatieve workshops. En dat is niet alles… als lid ontvangt u kortingen op o.a. artikelen van Medipoint, sportscholen en diensten aan huis zoals de kapper en pedicure. Volop voordeel dus!

Lid worden van Thebe Extra?
Dat kan al voor € 20,50 per jaar. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

088 374 75 76