Activiteiten- agendavan Thebe Extra

Een overzicht van beurzen, informatiemarkten, evenementen en ledenavonden

Agenda

 

Ledenvereniging Thebe Extra organiseert regelmatig ledenavonden over thema’s als veilig wonen, digitale veiligheid, dementie, langer zelfstandig thuis, positieve gezondheid, mantelzorg etc. Daarnaast staan wij op diverse beurzen en informatiemarkten in ons werkgebied Midden- en West-Brabant. Hieronder vindt u onze agenda.

Hier vindt u ons

Bekijk hier waar wij aanwezig zijn de komende tijd. U bent van harte welkom!

17 sept 2024 Thema-avond Zilverbrein over dementie
Goirle

In samenwerking met Ledenvereniging Thebe Extra, De Bibliotheek Goirle Platform Dementie vriendelijke gemeenschap Goirle en Riel en Het Dorpsteam Goirle wordt deze avond gratis aangeboden.

De auteurs van het handboek ‘Zeg JA bij dementie’ Hanneke van de Pol en Freya Flach geven een interactieve lezing over dementie. Deze dames laten je op een leuke en humoristische manier zien hoe je echt contact maakt met mensen met een haperend brein. Een interactieve lezing met scènes uit de praktijk en oefeningen die het hele publiek mee kan doen.  Je leert hoe je echt contact krijgt en meer plezier beleeft aan de omgang met mensen met dementie. Daarnaast zal prof. Marjolein de Vught (bekend van ‘Restaurant Misverstand’) een lezing geven. Ben je zorgprofessional, mantelzorger of  heb je affiniteit met mensen met dementie, iedereen is van harte welkom op deze leuke maar ook leerzame avond. Gratis toegang, u hoeft niet te reserveren. Deze avond is geheel gratis inclusief een consumptie.

> Meer informatie

Locatie: CC Jan van Besouw
Plaats: Goirle
Datum: Dinsdag 17 september
Aanvang: 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

18 sept 2024 Theaterlezing Zeg JA bij dementie
Hank

In samenwerking met de auteurs van het handboek ‘Zeg JA bij dementie’ Hanneke van de Pol en Freya Flach organiseren wij een interactieve lezing over dementie.  Je leert hoe je echt contact krijgt en meer plezier beleeft aan de omgang met mensen met dementie. Ook is er een informatiemarkt met standjes. Deze middag is voor zorgprofessionals, mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met mensen met dementie. Gratis toegang, reserveren verplicht.

> Meer informatie & reserveren

Locatie: Dorpshuis ’t Uivernest
Plaats: Hank
Datum: Woensdag 18 september
Tijd: Aanvang: 13.30 uur

19 sept 2024 Theaterlezing Zeg JA bij dementie
Etten-Leur

In samenwerking met de auteurs van het handboek ‘Zeg JA bij dementie’ Hanneke van de Pol en Freya Flach organiseren wij een interactieve lezing over dementie. Je leert hoe je echt contact krijgt en meer plezier beleeft aan de omgang met mensen met dementie. Ook is er een informatiemarkt met standjes. Deze avond is voor zorgprofessionals, mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met mensen met dementie. Gratis toegang, reserveren is verplicht.

> Meer informatie & reserveren

Locatie: Theater De Nobelaer
Plaats: Etten-Leur
Datum: Donderdag 19 september
Tijd: Aanvang: 19.00 uur

29 nov 2024 Theaterlezing Zeg JA bij dementie
Made

In samenwerking met de auteurs van het handboek ‘Zeg JA bij dementie’ Hanneke van de Pol en Freya Flach organiseren wij een interactieve lezing over dementie. Je leert hoe je echt contact krijgt en meer plezier beleeft aan de omgang met mensen met dementie. Ook is er een informatiemarkt met standjes. Deze avond is voor zorgprofessionals, mantelzorgers en iedereen die te maken heeft met mensen met dementie. Gratis toegang, reserveren is verplicht.

> Meer informatie & reserveren

Locatie: Sociaal cultureel centrum De Bernardus
Adres: Kapelstraat 1 4921 XZ
Plaats: Made
Datum: Vrijdag 29 november 2024
Tijd: Aanvang: 19.00 uur

Mantelzorgcafé Ont-moeten Goirle
Elke 1e dinsdag van de maand

Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan contact met andere mantelzorgers? Kom ook naar het mantelzorgcafé in het CC Jan van Besouw! Dit vindt maandelijks plaats op elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 – 15.30 uur op:

 • 6 feb
 • 5 mrt
 • 2 apr
 • 7 mei
 • 4 juni
 • 2 juli
 • 6 aug
 • 3 sep
 • 1 okt
 • 5 nov
 • 3 dec

Het mantelzorgcafé is een initiatief dat tot stand gekomen is in samenwerking met Dorpsteam Goirle en Thebe Extra.
.

Meer informatie en gratis aanmelden

 

Overzicht spreekuren ledenconsulenten
Medipoint Thuiszorgwinkels

Onze ledenconsulenten houden spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkels in Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Hier kunt u een ledenconsulent persoonlijk spreken voor advies of vragen over wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie

 

Wekelijks spreekuur ledenconsulent in Oosterhout
Centrum voor Wonen en Welzijn

Ledenconsulent Dorien is wekelijks aanwezig in het Centrum voor Wonen en Welzijn voor de inwoners van de gemeente Oosterhout om vragen te beantwoorden, te helpen en te ondersteunen waar ze kan. Bijvoorbeeld vragen als: ‘Hoe kan ik het beste voor mijn vader zorgen nu ze vergeetachtig wordt?”, “Is mijn woning toekomstbestendig ingericht?” of: “Waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen?” kunt u hier persoonlijk stellen. 

Locatie: Kerkstraat 19 in het Centrum voor Wonen en Welzijn
Plaats: Oosterhout
Datum: Elke woensdag vanaf 1 februari 2023
Tijd: 09.00 – 13.00 uur

Wekelijks spreekuur ledenconsulent in Goirle
Donderdagochtendplein bibliotheek

Ledenconsulent Brigitte staat tijdens het Donderdagochtendplein in de bibliotheek klaar voor de inwoners van de gemeente Goirle om vragen te beantwoorden, te helpen en te ondersteunen waar ze kan. Bijvoorbeeld vragen als: ‘Hoe kan ik het beste voor mijn moeder zorgen nu ze vergeetachtig wordt?”, “Is mijn woning toekomstbestendig ingericht?” of: “Waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen?” kunt u hier persoonlijk stellen. Ook andere welzijnsorganisaties zijn deze ochtend hier te vinden.

Locatie: Bibliotheek Goirle
Plaats: Goirle
Datum: Elke donderdag
Tijd: 10.00 – 12.00 uur

088 374 75 76