Activiteiten- agendavan Thebe Extra

Een overzicht van beurzen, informatiemarkten, evenementen en ledenavonden

Agenda

 

Ledenvereniging Thebe Extra organiseert regelmatig ledenavonden over thema’s als veilig wonen, digitale veiligheid, langer zelfstandig thuis, de overgang, positieve gezondheid, mantelzorg etc. Daarnaast staan wij op diverse beurzen en informatiemarkten in ons werkgebied Midden- en West-Brabant. Hieronder vindt u onze agenda.

Hier vindt u ons

Bekijk hier waar wij aanwezig zijn de komende tijd. U bent van harte welkom!

Samen voor goede zorg
22 februari in Goirle

Zelfstandig blijven wonen, liefst in je eigen huis. Dat is de grote wens van veel senioren. Op 22 februari nodigt Seniorennetwerk Goirle u uit voor een informatieve bijeenkomst waarin we ingaan op praktische oplossingen voor het leven thuis. Luuk Touw, ledenconsulent van Thebe Extra, licht de de huidige mogelijkheden toe en de toekomstige ontwikkelingen op dit gebied.

> Meer informatie
.

 

Mantelzorgcafé
5 maart in Made

In samenwerking met SWO Drimmelen organiseren wij een mantelzorgcafé. U krijgt informatie over wat Thebe Extra voor u als mantelzorger kan betekenen. We gaan in gesprek met ervaringsdeskundige Albert de la Mar over de zware taak als mantelzorger. Natuurlijk kunt u hier ook uw vragen stellen en uw ervaringen delen met andere mantelzorgers. Bovenal gaat u met nieuwe inzichten naar huis.

> Meer informatie
.

 

6 maart Leefstijlmarkt
Nieuwe Veste in Breda

Woensdag 6 maart van 12.00 tot 17.00 uur organiseert cultureel centrum Nieuwe Veste in Breda een Leefstijlmarkt. Ook Ledenvereniging Thebe Extra zal aanwezig zijn met een stand.

Cultureel Centrum Nieuwe Veste staat die middag geheel in het teken van een gezonde leefstijl. Laat u meten, wegen en laat uw gezondheid controleren door een professionele leefstijlcoach. Of doe mee aan een leuke en praktische workshop over gezonde voeding. U krijgt inzicht in uw eigen gewoontes en patronen. U gaat onder meer kijken naar variatie in eten, portiegrootte, structuur in het eetpatroon en redenen om te eten.

Locatie: Nieuwe Veste, Molenstraat 6
Plaats: Breda
Datum: Woensdag 6 maart
Tijd: 12.00 – 17.00 uur

> Meer informatie
.

 

7 april Go in Balans
Theater De Leest in Waalwijk

Kom op zondag 7 april naar Theater de Leest in Waalwijk voor ‘Go in Balans’. Samen met de gemeente Waalwijk brengen we balans in uw leven. Ontdek het belang van beweging, valpreventie, goed horen en zien, en de nieuwste e-health toepassingen. Een unieke ervaring en gratis gezondheidschecks, leefstijlcoaches en meer. Het programma duurt van 13.30 tot 17.30 uur. Mis het niet en meld u vast aan.

> Meer informatie

26 mei Lekker Leven Festival
Breda

Kom op zondag 26 mei naar het Lekker Leven Festival in Breda! Vier het mee: iedereen van jong tot oud is van harte welkom op deze sprankelende middag vol inspiratie en gezelligheid, muziek, beweging, een informatiemarkt, korte workshops & soep! 

> Meer informatie & aanmelden

Locatie: MyHealth Breda
Plaats: Breda
Datum: Zondag 26 mei
Tijd: 16.00 – 20.00 uur

Mantelzorgcafé Ont-moeten Goirle
Elke 1e dinsdag van de maand

Bent u mantelzorger en heeft u behoefte aan contact met andere mantelzorgers? Kom ook naar het mantelzorgcafé in het CC Jan van Besouw! Dit vindt maandelijks plaats op elke eerste dinsdag van de maand van 13.30 – 15.30 uur op:

 • 6 feb
 • 5 mrt
 • 2 apr
 • 7 mei
 • 4 juni
 • 2 juli
 • 6 aug
 • 3 sep
 • 1 okt
 • 5 nov
 • 3 dec

Het mantelzorgcafé is een initiatief dat tot stand gekomen is in samenwerking met Dorpsteam Goirle en Thebe Extra.
.

Meer informatie en gratis aanmelden

 

Overzicht spreekuren ledenconsulenten
Medipoint Thuiszorgwinkels

Onze ledenconsulenten houden spreekuur in de Medipoint Thuiszorgwinkels in Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk. Hier kunt u een ledenconsulent persoonlijk spreken voor advies of vragen over wonen, zorg en welzijn.

Meer informatie

 

Wekelijks spreekuur ledenconsulent in Oosterhout
Centrum voor Wonen en Welzijn

Ledenconsulent Dorien is wekelijks aanwezig in het Centrum voor Wonen en Welzijn voor de inwoners van de gemeente Oosterhout om vragen te beantwoorden, te helpen en te ondersteunen waar ze kan. Bijvoorbeeld vragen als: ‘Hoe kan ik het beste voor mijn vader zorgen nu ze vergeetachtig wordt?”, “Is mijn woning toekomstbestendig ingericht?” of: “Waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen?” kunt u hier persoonlijk stellen. 

Locatie: Kerkstraat 19 in het Centrum voor Wonen en Welzijn
Plaats: Oosterhout
Datum: Elke woensdag vanaf 1 februari 2023
Tijd: 09.00 – 13.00 uur

Wekelijks spreekuur ledenconsulent in Goirle
Donderdagochtendplein bibliotheek

Ledenconsulent Brigitte staat tijdens het Donderdagochtendplein in de bibliotheek klaar voor de inwoners van de gemeente Goirle om vragen te beantwoorden, te helpen en te ondersteunen waar ze kan. Bijvoorbeeld vragen als: ‘Hoe kan ik het beste voor mijn moeder zorgen nu ze vergeetachtig wordt?”, “Is mijn woning toekomstbestendig ingericht?” of: “Waar ontmoet je op mijn leeftijd mensen om samen iets te ondernemen?” kunt u hier persoonlijk stellen. Ook andere welzijnsorganisaties zijn deze ochtend hier te vinden.

Locatie: Bibliotheek Goirle
Plaats: Goirle
Datum: Elke donderdag
Tijd: 10.00 – 12.00 uur

088 374 75 76