Over Ledenvereniging Thebe Extra

Beter zorgen voor jezelf en voor elkaar

Over ons

Vindt u het belangrijk om beter voor uzelf te zorgen? Ledenvereniging Thebe Extra ondersteunt u daar graag bij. En ook als u voor iemand anders zorgt. Onze maatschappij gaat steeds meer uit van de zelfstandigheid van mensen. We worden minder begeleid en ondersteund vanuit (zorg)organisaties. Er wordt, meer dan vroeger, van ons verwacht dat we zelf zoeken naar wat goed voor ons is. En tegelijkertijd willen we zélf ook meer bepalen hoe we ons leven leiden. Thebe Extra loopt samen met u op, bijvoorbeeld door het geven van advies, het organiseren van activiteiten (zowel ontspannende als informatieve), cursussen en het aanbieden van diverse diensten op het gebied van wonen, welzijn en gezondheid.

Bekijk onze introductievideo

Mensen hebben in de verschillende fases van hun leven wisselende behoeften. Bij Thebe Extra is iedereen welkom, of u nu jong of wat ouder bent, fit en gezond of iets mankeert. Wij zijn er voor iedereen die fit en gezond wil leven, graag anderen ontmoet of gezond en fijn ouder wil worden. En ook als u zorgt voor een ander, iets wil betekenen in uw buurt of veilig en prettig wil wonen. Tenslotte kan Thebe Extra u helpen geld te besparen, bijvoorbeeld door de kortingen op diensten en uitjes. Wij werken met heel veel andere organisaties samen. Hierbij kunt u denken aan zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten en heel veel aanbieders van diensten (denk bijvoorbeeld aan een aan-huis-dienst als de maaltijdenservice).

Ledenconsulenten: uw persoonlijke adviseurs

Op onze website, in ons magazine Leefstijl (gratis voor leden) en via onze sociale media vindt u veel informatie en inspiratie die u kan ondersteunen. Behoefte aan persoonlijk advies of informatie, bijvoorbeeld over hoe u uw huis veiliger kunt maken, gezond(er) kunt leven of anderen in uw omgeving kunt ondersteunen? Onze ledenconsulenten staan voor u klaar. Zij hebben een uitgebreid netwerk en erg veel kennis op het gebied van wonen, welzijn en gezondheid. Samen met u zoeken zij naar antwoord op uw vraag. U kunt hen telefonisch bereiken, maar ook een afspraak bij u thuis is mogelijk. Gratis voor leden!

Samen aan
de slag

Wij geloven sterk in de kracht van het samen doen. Kleinschalige initiatieven van leden ondersteunen wij dan ook van harte. Daarbij gaat het om ideeën die het wonen in een wijk leuker, fijner, gezelliger en fijner maken. Die eenzaamheid tegengaan en zorgen voor meer ontmoetingen in de buurt. Soms is bepaalde kennis daarbij handig, maar niet aanwezig. Of er is geld nodig. Onze ledenconsulenten denken graag met u mee en kunnen u (onder bepaalde voorwaarden) financieel steunen! U kunt ook bij hen terecht voor inspirerende voorbeelden van andere initiatieven of om in contact te komen met anderen die initiatieven hebben opgezet. Zo delen we samen veel kennis. Ook is er het Stimuleringsfonds Thebe Extra, waarop u een beroep kunt doen. Hier zijn al vele prachtige initiatieven uit voortgekomen, die zorgen voor meer contacten en verbondenheid tussen mensen.

088 374 75 76