Woonadvies
Informatie en advies

Woonadvies op maat

Bekijk uw woning met oog op de toekomst

Woonadvies op maat

De ledenconsulenten van Thebe Extra geven woonadvies bij leden thuis. Om langer thuis te blijven wonen, is het belangrijk dat de woning kan bieden wat u nodig heeft. Denk er in ieder geval op tijd over na. Een extra beugeltje ophangen in de badkamer kan als het moet snel geregeld worden, maar een inloopdouche is niet in een dag klaar. Het is dus verstandig na te denken over de toekomst van u en uw woning. Een woonadvies is voor leden van Thebe Extra gratis.

Haalt u wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? We maken het samen met u veiliger. Een kleine aanpassing in uw woning kan een wereld van verschil maken. Zoals een handgreep bij de wc, een douchestoel, anti-slipmat of een mandje voor achter de brievenbus. U zult versteld staan van de slimme hulpjes die er bestaan!

De ledenconsulenten werken volgens de erkende methode van Zlimthuis. Zij kijken naar comfort in huis, brandveiligheid en inbraakveiligheid. Vaak met kleine aanpassingen die de ledenconsulenten u uitleggen, kunt u langer in uw eigen huis blijven wonen.

Zelf doen: de online woontest

Start eerst zelf met de online woontest op Zlimthuis.nl en ontdek of u veilig thuis woont! Na afloop van deze woontest ontvangt u een advies op het gebied van veilig wonen. Dit is geen persoonlijk advies op maat, maar wel een goede indicatie voor eventueel te nemen vervolgstappen.

Heeft u na deze test nog vragen of is een persoonlijk woonadvies bij u thuis gewenst? Laat u informeren en neem contact op met de ledenconsulenten. Zodat u zich weer met een gerust gevoel kunt bewegen in uw eigen huis en langer zelfstandig thuis kunt wonen.

Hoe werkt het woonadvies?

Onze ledenconsulent Dorien legt in dit filmpje alles uit over de woonscan, het woonadvies en wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn.

Over het concept Zlimthuis

Zlimthuis omvat drie diensten: woonoplossingen, huisautomatisering en woondiensten. Eigenlijk alles om u op een veilige en comfortabele manier langer thuis te laten wonen. Met de woonscan die de ledenconsulent bij u thuis maakt krijgt u na afloop gratis advies over o.a. het veiliger maken van de badkamer, praktische hulpmiddelen en producten met slimmigheidjes. Zoals een dekbedhoes met rits, veilig kookgerei of een kooksensor. Maar de ledenconsulent weet ook alles over huisautomatisering. Hierbij moet u denken aan automatisch de deur op slot doen, lichten aan en uit en beveiliging inschakelen. De ledenconsulent kan ook advies geven over wat er mogelijk is aan hulp en diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp, hulp bij het invullen van de belastingpapieren, maaltijden aan huis, kapper en pedicure.

Geen lid?

Heeft u interesse in het woonadvies en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

088 374 75 76