Woonadvies
Informatie en advies

Woonadvies op maat

Bekijk uw woning met oog op de toekomst

Woonadvies op maat

Haalt u wel eens halsbrekende toeren uit? Of zijn er zaken die eenvoudig aangepast kunnen worden, maar die blijven liggen? We maken het samen met u veiliger. Een kleine aanpassing in uw woning kan een wereld van verschil maken. Zoals een handgreep bij de wc, een douchestoel, anti-slipmat of een mandje voor achter de brievenbus. U zult versteld staan van de slimme hulpjes die er bestaan!

Ledenvereniging Thebe Extra en Zlimthuis slaan de handen ineen! Zlimthuis is expert op het gebied van veilig en comfortabel wonen, voor nu en in de toekomst.

Start met de online woontest op Zlimthuis.nl en ontdek of u veilig thuis woont! Na afloop van deze woontest ontvangt u een advies op het gebied van veilig wonen. Dit is geen persoonlijk advies op maat, maar wel een goede indicatie voor eventueel te nemen vervolgstappen.

Heeft u na deze test nog vragen of is een persoonlijk gespreksadvies bij u thuis gewenst? Laat u informeren door de ledenconsulenten van Thebe Extra. Zodat u zich weer met een gerust gevoel kunt bewegen in uw eigen huis en langer zelfstandig thuis kunt wonen.

Woonadviesgesprek
Over Zlimthuis

Het adviesgesprek om langer zelfstandig thuis te blijven wonen is gratis voor leden van Thebe Extra.

U kunt als Thebe Extra-lid bij onze ledenconsulent altijd terecht voor een gratis informatief gesprek op het gebied van comfortabel en veilig wonen.

Onze ledenconsulent werkt met het concept Zlimthuis. Zlimthuis omvat drie diensten: woonoplossingen, huisautomatisering en woondiensten. Zeg maar alles om u op een veilige en comfortabele manier zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Met de woonscan die de ledenconsulent bij u thuis maakt krijgt u na afloop gratis advies over o.a. het veiliger maken van de badkamer, praktische hulpmiddelen en producten met slimmigheidjes. Zoals een dekbedhoes met rits, veilig kookgerei of een kooksensor. Maar de ledenconsulent weet ook alles over huisautomatisering. Hierbij moet u denken aan automatisch de deur op slot doen, lichten aan en uit en beveiliging inschakelen. De ledenconsulent kan u ook adviseren over hulp en diensten aan huis, zoals huishoudelijke hulp, hulp bij het invullen van de belastingpapieren, maaltijden aan huis, kapper en pedicure.

Wilt u een adviesgesprek over uw woning? Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen een gratis adviesgesprek.

088 374 75 76