Informatie en advies

Zandberg B.V. woning-
aanpassingen

Op maat advies en uitvoering van aanpassingen in huis

Zandberg B.V. voor aanpassingen in huis

Zandberg B.V. doet woningaanpassingen op maat om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Dat wil iedereen het liefst: zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Fijn in uw vertrouwde omgeving, met aardige buren en kennissen om u heen. Echter, soms laat de veiligheid te wensen over en is het wooncomfort niet hoe u zou willen. 

Stelt u bijvoorbeeld traplopen, toiletbezoek of douchen telkens uit, omdat u bang bent om te vallen? Dan kan een eenvoudige woningaanpassing een verademing zijn. Wacht niet langer en laat uw woning, met korting, veilig maken via Thebe Extra. We werken voor woningaanpassingen op maat samen met Zandberg B.V.

Bekijk de korting:
Algemeen

10% korting op het uurtarief van € 59,92 exclusief 21% BTW. A-, B-, C-leden: € 53,92 exclusief 21% BTW

Een woningaanpassing wordt soms (deels) vergoed door de WMO. Informeer bij uw gemeente.

Zandberg B.V. zoekt steeds naar de meest praktische oplossing bij de aanpassing van uw woning. De levenswijze en gewoonten van de bewoner vormen het uitgangspunt. Veel tijd en aandacht worden besteed aan de keuze van het juiste materiaal. Het vooraf inmeten gebeurt uiterst zorgvuldig en in overleg. Op die manier leiden de aanpassingen tot een veilig en comfortabel gevoel.

088 374 75 76