Korting

Korting Medipoint Thuiszorgwinkel

Korting Medipoint Thuiszorgwinkel

Hulpmiddelen zijn er voor mensen van alle leeftijden. Een hulpmiddel kan een verademing zijn. Een babyfoon, een bloeddrukmeter, een badzitje, een scootmobiel, een smartphone met extra grote toetsen; maak het uzelf wat makkelijker als dat nodig is. Laat de handige hulpjes van Medipoint u helpen. U kunt hulpmiddelen kopen, huren of lenen. In de thuiszorgwinkel krijgt u uitgebreid advies, zodat u met het juiste hulpmiddel de deur uit gaat.

Algemeen
Ledenvoordeel

De Medipoint Thuiszorgwinkel biedt ondersteunende artikelen en verzorgingsproducten die bijdragen aan een gezond of makkelijker leven. Of die u helpen om veilig en zelfstandig te wonen. Kijk hier voor meer informatie over het kopen, huren en lenen van zorgartikelen bij de thuiszorgwinkels van Medipoint.

Klik hier voor de adressen van de thuiszorgwinkels van Medipoint en uitleenpunten bij u in de buurt.

Thuisservice
Voor advies aan huis is er de Medipoint Thuisservice. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 088 – 1020100 of via het afspraakformulier op www.medipoint.nl/thuisservice.

Als lid van Thebe Extra profiteert u van de volgende kortingen:

  • 15% korting op alle koopartikelen in de thuiszorgwinkel en de Medipoint webwinkel (met uitzondering van de speciale ledenaanbiedingen).
  • Elk seizoen zijn er interessante aanbiedingen op diverse producten, voor jong en oud. Deze zijn ook te vinden in ons magazine Leefstijl, die onze leden ieder kwartaal ontvangen.
088 374 75 76