Thebe Extra Wij zijn lid!

Lidmaatschap

Word lid en profiteer van alle voordelen van het lidmaatschap tot en met eind 2022! De resterende maand(en) van 2021 krijgt u er voor niets bij.

Lidmaatschap

 

Een lidmaatschap van Ledenvereniging Thebe Extra kost € 18,- per jaar bij betaling per automatische incasso. Als lid ontvangt u dan elk jaar een Thebe Extra-ledenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen. Deze lopen soms wel op tot 50%. Een lidmaatschap is snel terugverdiend!

Actie: word lid tussen oktober en december 2021 en profiteer van alle voordelen van het lidmaatschap tot en met eind 2022! De resterende maand(en) van 2021 krijgt u er voor niets bij.

Ik ben lid omdat...

. . . ik voor een ander zorg

. . . ik veilig en prettig wil blijven wonen

. . . ik graag geld bespaar

. . . ik gezond en fijn ouder wil worden

. . . ik fit en gezond wil leven

. . . ik graag anderen ontmoet

. . . ik iets wil betekenen in mijn buurt

Leden werven leden

Maak iemand anders net zo enthousiast over Ledenvereniging Thebe Extra als u zelf bent. Wanneer een nieuw lid zich aanmeldt met u als referentie, krijgt u een cadeau van ons! 

Cadeau
Kies een cadeau

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 18,- per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (factuur € 19,-). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar €18,- contributie (per factuur €19,-). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Op mijn ledenpas staat A-lid, B-lid of C-lid. Wat betekent dat?

Op uw ledenpas staat de status van uw lidmaatschap vermeld. Een A-lid is 0 t/m 5 jaar lid, een B-lid is 6 t/m 10 jaar
lid en een C-lid is 11 jaar of langer lid. Hoe langer u lid bent, hoe hoger de kortingen (vaak) zijn.

Ik heb geen factuur / incassobrief ontvangen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat er iets mis is gegaan met het verzenden van poststukken of met de registratie van uw gegevens. Wij vragen u uw gegevens door te geven zodat gecontroleerd kan worden of het lidmaatschap actief is. Bent u onlangs verhuisd? Geef dan ook uw oude adresgegevens door.

Lidmaatschap wijzigen


Automatische incasso aanvragen

Zowel voor u als voor Thebe Extra is automatisch betalen gemakkelijker én voordeliger. Het scheelt u € 1,00 bij het betalen van de jaarlijkse contributie. U kunt direct het machtigingsformulier downloaden, printen en naar ons opsturen.

Adreswijziging doorgeven

Bent u onlangs verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? Geef dan online uw adreswijziging aan ons door. Via Mijn Thebe Extra kunt u dit eenvoudig regelen.

Overlijden doorgeven

Geef via dit formulier door om wie het gaat. Het lidmaatschap kan worden overgenomen, maar mocht dit niet het geval zijn, dan wordt het per direct beëindigd.

088 374 75 76