€ 20,50
per jaar

Lid-
maatschap

Profiteer van de collectieve zorgverzekeringen CZ en VGZ met uitgebreide basisdekking en aanvullende verzekeringen, advies van de ledenconsulenten, gratis lenen van loophulpmiddelen, toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel en nog veel meer!

Lidmaatschap

 

In welke situatie u ook zit, een lidmaatschap van Thebe Extra komt altijd van pas. Voor slechts € 20,50* per jaar bent u al lid! Elk jaar ontvangt u een ledenpas. Daarmee kunnen alle thuiswonende leden van uw gezin profiteren van de vele voordelen en kortingen. Deze lopen soms wel op tot 50%! Een lidmaatschap is altijd snel terugverdiend. 

Met een lidmaatschap van Thebe Extra kunt u zich aansluiten bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ en VGZ en met de aanvullende pakketten is het zelfs mogelijk om uw lidmaatschap jaarlijks te declareren. Dan kost een lidmaatschap u helemaal niets!

*betaling per automatische incasso. Per factuur komt er € 1,- bij.

Word lid en ontvang een gratis fotoboek

Met een lidmaatschap krijgt u exclusief toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel waar u 1 gratis fotoboek compact t.w.v. € 6,99 kunt bestellen! Ontwerp het fotoboek zelf met uw mooiste foto’s via een online bewerkings-programma. 

Voordeelwinkel fotoboekje
Gratis!

Ik ben lid omdat...

. . . ik graag geld bespaar

. . . ik voor een ander zorg

. . . ik gezond en fijn ouder wil worden

. . . ik iets wil betekenen in mijn buurt

Lidmaatschap Voordeelwinkel

Onze Voordeelwinkel

De Thebe Extra Voordeelwinkel biedt ruim 300 aanbiedingen met exclusieve ledenkortingen op dagjes uit, de bioscoop, wellness, hotels, sportactiviteiten en nog veel meer! Ook vindt u er aanbiedingen voor in huis: van e-books en films tot online fitness. Regelmatig komen er nieuwe deals bij. In tijden waarin alles duurder wordt kunt u dus rekenen op extra voordeel met een lidmaatschap van Thebe Extra.

Klantportal Mijn Thebe Extra

Wij vinden het belangrijk om u goed te informeren over uw lidmaatschap gedurende het jaar. Dat doen wij per e-nieuwsbrief (circa twee keer per maand). Ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Maak dan een account aan op mijn.thebe-extra.nl en klik op ‘Inloggegevens Aanvragen’. Wij koppelen dan uw e-mailadres aan uw lidmaatschap. Dit gebeurt enkel tijdens kantooruren en dat kan pas de volgende werkdag zijn. U ontvangt vervolgens van ons een e-mail met een link waarmee u zelf een eigen wachtwoord kunt aanmaken. 

Met uw account kunt u ook uw persoonsgegevens inzien.

> Klik hier voor de klantportal Mijn Thebe Extra

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 20,50 per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (per factuur € 21,50). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Ook heeft u toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Waar kan ik de klantportal Mijn Thebe Extra vinden?

Ledenvereniging Thebe Extra heeft een klantportal waar leden kunnen inloggen en hun adresgegevens kunnen inzien/wijzigen. De klantenportal kunt u hier vinden:
https://mijn.thebe-extra.nl/login

Let op: logt u in voor de eerste keer, dan moet u een inlogcode aanvragen. Deze ontvangt u per e-mail maar dat kan 2 tot 3 werkdagen duren! In de e-mail staat een link waarmee u zelf een eigen wachtwoord kunt aanmaken.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
  • Korting op cursussen en voorlichting
  • Korting op service aan huis
  • Collectieve verzekeringen van CZ en VGZ met korting op de aanvullende verzekeringen
  • Toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel met exclusief aanbod alleen voor leden
  • Gratis vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Leefstijl’ met interessante nieuwtjes en aanbiedingen
  • Gratis woonadvies van deskundigen
  • Speciale ledenacties
  • Voordelige uitstapjes
  • Gratis digitale cursussen
Wat is het bankrekeningnummer van Thebe Extra?

Het bankrekeningnummer van Thebe Extra is NL 92 RABO 0309 2765 94. 

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar € 20,50 contributie (per factuur €21,50). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Heb ik met een lidmaatschap recht op zorg van Thebe als ik dat nodig zou hebben?

Een lidmaatschap van Ledenvereniging Thebe Extra geeft geen recht op zorg van Thebe. Als u een zorgvraag heeft, kunt u contact opnemen met een zorgorganisatie zoals Thebe, De Wever, Surplus etc.

Thebe Extra richt zich op preventie en zelfredzaamheid en is destijds ontstaan uit zorgorganisatie Thebe. Thebe en Thebe Extra zijn van oudsher met elkaar verbonden maar het zijn twee zelfstandige organisaties. Wat beide organisaties met elkaar gemeen hebben is dat uw zelfstandigheid en eigen regie voorop staan.

 

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Op mijn ledenpas staat A-lid, B-lid of C-lid. Wat betekent dat?

Op uw ledenpas staat de status van uw lidmaatschap vermeld. Een A-lid is 0 t/m 5 jaar lid, een B-lid is 6 t/m 10 jaar
lid en een C-lid is 11 jaar of langer lid. Hoe langer u lid bent, hoe hoger de kortingen (vaak) zijn.

Ik heb geen factuur / incassobrief ontvangen

Het kan natuurlijk altijd zijn dat er iets mis is gegaan met het verzenden van poststukken of met de registratie van uw gegevens. Wij vragen u uw gegevens door te geven zodat gecontroleerd kan worden of het lidmaatschap actief is. Bent u onlangs verhuisd? Geef dan ook uw oude adresgegevens door.

Lidmaatschap wijzigen


Automatische incasso regelen

Betaalt u normaal gesproken per factuur, maar wilt u dat wijzigen naar automatische incasso? U bespaart dan € 1,- op uw lidmaatschap. Geef uw wijziging hier door.

Adreswijziging doorgeven

Bent u onlangs verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen? Geef dan online uw adreswijziging aan ons door. Dan weet u zeker dat uw ledenpas en het magazine Leefstijl meeverhuizen naar het juiste adres.

Overlijden doorgeven

Geef via dit formulier door om wie het gaat. Het lidmaatschap kan worden overgenomen, maar mocht dit niet het geval zijn, dan wordt het per direct beëindigd.

088 374 75 76