Thebe Extra Academie

Thebe Extra
Academie

Werken aan uw eigen balans? Thebe Extra Academie biedt interactieve workshops om als persoon, medewerker, partner, ouder of mantelzorger overeind te blijven en uw energie op peil te houden.

Thebe Extra Academie

De Thebe Extra Academie geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops… O.a. over ademen, geluk, paardencoaching en balans. Ontdek wat het beste bij u past of aansluit bij uw behoefte. Er is een uitgebreid aanbod workshops dat gegeven wordt op diverse locaties in Midden- en West-Brabant.

Elke workshop duurt circa twee uur en vindt plaats in kleine groepen van 6 tot maximaal 15 personen. Leden van Thebe Extra ontvangen 50% korting en betalen slechts € 20*,- p.p. per workshop. Wilt u daarna de volledige workshop volgen, dan kunt u als lid rekenen op een mooie aanbieding. Hiervoor kunt u zich na afloop aanmelden bij de cursusleider.

*M.u.v. paardencoaching

Workshops


Workshop

Ademwerk gericht op ontspanning en slapen

Waar: Breda
Wanneer: Nog geen nieuwe data bekend. Planning volgt.
Voor wie: Iedereen die beter wil slapen

Ademhaling & Ontspanning

Waar: Tilburg, Dongen
Wanneer: april, juni
Voor wie: iedereen die wil leren tot rust te komen

Balans & Vitaliteit: regie over jouw geluk

Waar: Tilburg, Waalwijk
Wanneer: april, juni
Voor wie: Iedereen met teveel stress en die de balans kwijt is


Alle ballen in de lucht

Waar: Breda, Dongen
Wanneer: mei, juni
Voor wie: mantelzorgers, (jonge) ouders

Vandaag ben ik vrij

Waar: Tilburg, Waalwijk, Breda
Wanneer: april, juni
Voor wie: iedereen

Paardencoaching Kaatsheuvel (VOL)

Waar: Kaatsheuvel
Wanneer: mei, juni
Voor wie: iedereen


Voorwaarden

Per workshop van de Thebe Extra Academie geldt een maximum aantal deelnemers. Bij de cursus staat aangegeven onder ‘Voorwaarden’ tot wanneer het mogelijk is om kosteloos te annuleren. Over het algemeen is dat tot 1 of 2 weken voor aanvang. Daarna wordt er geen geld retour gegeven. Mocht een cursus onverhoopt niet doorgaan, dan ontvangt u het geld van ons retour.

Basiscursus reanimatie

Er zijn op dit moment nog geen nieuwe cursusdata bekend van de basiscursus reanimatie via de Thebe Extra Academie. Wij organiseren deze cursussen van tijd tot tijd in Almkerk, Breda, Dongen, Goirle en Kaatsheuvel. Let op: woont u in Tilburg, Berkel-Enschot, Biezenmortel of Udenhout? Inwoners van deze plaatsen kunnen gratis deelnemen aan een reanimatiecursus of herhaalcursus. De kosten worden betaald door de gemeente Tilburg. In dat geval reserveert u de cursus rechtstreeks via Stichting Bevordering Reanimatie Regio Tilburg en Stichting AED Tilburg. Deze cursussen worden het hele jaar door gegeven.

Reanimatiecursus

.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over één van de workshops? 

Neem dan contact op met onze ledenconsulenten, zij staan u graag te woord.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: ledenconsulent@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

Meer ledenvoordeel

088 374 75 76