executeur
Informatie en advies

Voor nu en voor later!

Uw nalatenschap regelen

(Levens)executeur, voor nu en later!

Maakt u zich zorgen wie u ondersteunt als uw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Of wie na uw overlijden zorgt dat uw nalatenschap volgens uw wensen wordt afgewikkeld?
HEREDITAS ontzorgt senioren, hun geliefden en betrokkenen door hen naar wens met raad en daad ter zijde te staan. Als adviseur, executeur en/of levensexecuteur (gevolmachtigde).

Testament of nabestaandendossier

HEREDITAS helpt door uw nabestaanden bij te staan na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid, bijvoorbeeld als het gevolg van dementie. Maar ook om de juiste voorbereidingen te treffen. Zoals met de opmaak van een testament, inclusief de benoeming van een executeur, of een levenstestament (=volmacht). Of met een nabestaandendossier met daarin uw adressen, verplichtingen en bezittingen en hun bestemming.

Praktische dienstverlening na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid

Na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid moeten vele administratieve en praktische zaken worden geregeld en/of afgehandeld. Zoals verzekeringen en pensioenen, het regelen van belastingzaken en het informeren van organisaties. Dit is arbeidsintensief en niet zonder financieel risico. Ook is er kans op onenigheid. HEREDITAS neemt als onpartijdig specialist werk en zorg uit handen, op basis van uw wensen.

Ledenvoordeel

  • Een (kennismakings)gesprek aan huis kost € 99,50;
  • Een testament of levenstestament kost € 525,- inclusief notaris. Krijgt Hereditas een rol als (levens)executeur, dan krijgt u € 99,50 korting. Op twee (levens)testamenten krijgt u 25% korting. Op vier akten krijgt u 35% korting;
  • Hulp bij diverse zaken na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid op basis van offerte (Leden van Thebe Extra krijgen € 5,- korting op het normale uurtarief).

Informatie en aanmelden

HEREDITAS hecht grote waarde aan vertrouwelijkheid en persoonlijk contact. Daarom komt de (levens)executeur op afspraak bij u thuis om de dienstverlening met u door te nemen en hierover naar wens afspraken te maken. Uw (levens)executeur blijft daarna uw vaste contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt.

Neem contact op met Hereditas via: tel. 085-877 1889.

Geen lid?
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

088 374 75 76