Tips voor langer thuis wonen

Langer thuis wonen

Hoe maak je je huis nu alvast veilig en toekomstbestendig

Langer thuis wonen

 

Tegenwoordig wil iedereen liever langer thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Dat is de wens van heel veel senioren. Maar het moet wel kunnen. Gelukkig zijn er inmiddels veel handige hulpmiddelen en diensten die u hierbij kunnen ondersteunen. U kunt natuurlijk afwachten, maar het is veel slimmer om tijdig na te denken over veilig en toekomstbestendig wonen, zowel voor uzelf in uw eigen huis maar misschien ook voor andere dierbare mensen in uw omgeving. De ledenconsulenten van Thebe Extra leggen huisbezoeken af om leden te voorzien van een passend en vrijblijvend woonadvies om langer thuis te kunnen blijven wonen.

Wat u zelf kunt doen


Tips voor langer thuis

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, maar is uw woning daar wel geschikt voor? Bereid u voor met onze tips.

Huis slim maken

Wanneer u minder mobiel bent is het fijn dat er slimme apparaten zijn die je een handje kunnen helpen.
Ledenconsulenten

Woonadvies

Onze ledenconsulenten leggen huisbezoeken af en geven u een passend woonadvies. Deze dienst is gratis voor leden.

Goed om te weten


Lang thuis wonen

Woningaanpassingen door vakmensen

Wilt u dorpels laten verwijderen, beugels laten monteren, een verhoogd toilet laten plaatsen of een inloopdouche creëren? De firma Zandberg BV is een betrouwbare partner die met u meedenkt in oplossingen. En via Thebe Extra krijgt u korting op uw klus!

Waar kan ik hulpmiddelen kopen?

Via Medipoint thuiszorgwinkels is een groot aantal van deze artikelen te koop. Als u uw ledenpas aan de kassa laat zien krijgt u ook nog eens 15% korting! Ook de webshop van Zlimthuis is een goed adres wanneer u op zoek bent naar hulpmiddelen of slimme apparaten.

Handige diensten in, om en aan huis met korting

Naast allerlei hulpmiddelen en slimme apparaten zijn er ook allerlei diensten aan huis die u kunnen ondersteunen. Denk aan een schoonmaakhulp, maaltijdenservice of kapper aan huis. Ledenvereniging Thebe Extra heeft in samenwerking met diverse partners een uitgebreid dienstenaanbod.

Lid worden van Thebe Extra?

Heeft u interesse in onze diensten en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel

088 374 75 76