Woning-
aanpassingen

Woningaanpassingen

 

Soms is het nodig om een woningaanpassing te doen zodat u langer thuis kunt blijven wonen als u ouder wordt. Dit zijn aanpassingen om het wooncomfort te vergroten of om de veiligheid van de woning te verbeteren, bijvoorbeeld om vallen te voorkomen. Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met het gerenommeerde bedrijf Zandberg B.V. dat is gespecialiseerd is in woningaanpassingen op maat. 

Zandberg B.V. past woningen aan voor iedereen met een beperking of als u wat meer hulp en ondersteuning nodig heeft. Aanpassingen kunnen zijn: een verhoogd toilet, het verwijderen van drempels/dorpels, plaatsen van een traplift of een zitje in de douche, beugels bij het toilet etc. U krijgt altijd deskundig advies voor uw situatie thuis. Met aanpassingen is het mogelijk om langer veilig en zelfstandig in de eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Aanpassingen in huis

In deze video ziet u welke (bouwkundige) aanpassingen u aan uw woning u kunt doen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Ledenvoordeel bij woningaanpassingen

Een lidmaatschap van Thebe Extra geeft u korting op het uurtarief van Zandberg B.V.

Woningaanpassingen

Lid worden van Thebe Extra?

Heeft u interesse in onze diensten en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel

088 374 75 76