Weer veilig
douchen

Margriet van de Ven (73) over langer en veiliger thuis wonen met een man met dementie.

We kunnen weer veilig douchen

Ondanks dat de man van Margriet van de Ven (73 jaar) dementie heeft, willen ze graag in hun huis blijven wonen. Maar kon dat wel? Ze vroegen advies aan Thebe Extra. Daar kwam uit dat ze met het oog op de toekomst de douche beter aan konden laten passen, zodat ze niet meer over die hoge rand heen hoefden te stappen.

Margriet vertelt: ‘Op aanraden van Thebe Extra hebben we contact opgenomen met de firma Zandberg. Die is gespecialiseerd in veiligheid in en om huis en had de meest praktische oplossing voor ons, ook qua kosten. De verbouwing heeft ongeveer twee dagen geduurd. Het ziet eruit alsof het altijd al zo is geweest. En dankzij de klapdeurtjes kan ik mijn man heel makkelijk helpen met douchen, als dat nodig is. Op internet las ik al dat Zandberg niet rust voordat alles in orde is. Die ervaring hebben wij ook. We zijn heel tevreden met het resultaat.’

Ledenvoordeel bij woningaanpassingen

Wilt u ook weten of informeren wat de firma Zandberg voor u kan betekenen? Weet dan dat een lidmaatschap van Thebe Extra u korting geeft op het uurtarief van Zandberg B.V.

Woningaanpassingen

Lid worden van Thebe Extra?

Heeft u interesse in onze diensten en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel

088 374 75 76