Eitwitrijke maaltijden
Helpende handen

Vers aan Tafel
Maaltijdservice

Gemak aan huis: lekker en gezond eten. Bestel nu met ledenkorting!

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Nieuw ledenvoordeel bij Thebe Extra: Vers aan Tafel Maaltijdservice! Heb je niet altijd de mogelijkheid, de zin of tijd om een lekkere en verantwoorde maaltijd op tafel te zetten? Dan bieden de vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel uitkomst! Dit zijn maaltijden die met zorg en aandacht bereid worden… zoals thuis, alleen dan in iets grotere pannen. Met natuurlijke ingrediënten en zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. En het fijne is… leden van Thebe Extra profiteren van 13% ledenkorting op de reguliere prijzen en gratis bezorging!

Voor ieder wat wils
Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Van een traditionele Hollandse maaltijd zoals een zuurkoolstamppot of runderlapje tot internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook gemalen maaltijden verkrijgbaar voor mensen met kauw- of slikproblemen, maaltijden in kleinere porties of zoutarme maaltijden. De bereiding is eenvoudig: een kwartiertje in de oven of magnetron en dan staat er een heerlijke maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Zo werkt Vers aan Tafel Maaltijdservice
Bij Vers aan Tafel is er geen periodieke afname verplichting. Je bestelt minimaal zes maaltijden, eventueel aangevuld met soepen, desserts en/of eiwit verrijkte tussendoortjes. Bestellingen kunnen online of telefonisch worden doorgegeven, wel zo prettig en gezellig. De klantenservice van Vers aan Tafel is hierop ingericht en de medewerkers maken graag even tijd vrij voor een praatje. Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht.

Ledenkorting
Je ontvangt 13% ledenkorting op de reguliere prijzen én gratis bezorging aan huis! Let op: de ‘Proefbox’ is uitgesloten van deze actie.

Bestellen
Je kunt online bestellen via: www.versaantafel.nl/thebeextra. Telefonisch kan ook via de klantenservice van Vers aan Tafel: 085- 401 64 44. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Vergeet niet te vermelden dat je lid bent van Thebe Extra, zodat jouw ledenvoordeel verrekend kan worden.

Alleen voor leden
Deze aanbieding geldt alleen voor leden van Thebe Extra. Heb je interesse en ben je nog geen lid? Een lidmaatschap biedt vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel
Contact

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel Maaltijdservice

 • 13% ledenkorting
 • Geen periodieke afnameverplichting
 • Minimale bestelhoeveelheid: zes maaltijden
 • Gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam
 • Wekelijks een vaste leverdag. Bestellingen kunnen uiterlijk tot anderhalve werkdag voor de vaste leverdag worden doorgegeven
 • Keuze uit meer dan 170 verschillende maaltijden
 • Óók maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram) en dieetmaaltijden (zoutarm en gemalen)
 • Eiwit verrijkte tussendoortjes zoals muffins, cake en sapjes
 • Bij een online bestelling van 12 maaltijden € 5,00 korting
  .

Contact:

Neem voor meer informatie of telefonisch bestellen contact op met de klantenservice van Vers aan Tafel via 086 – 401 64 44 (bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur). Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Thebe Extra, zodat uw ledenvoordeel verrekend kan worden.

088 374 75 76