Fit en actief

Vers aan Tafel
Maaltijdservice

Gemak aan huis: lekker en gezond eten. Bestel nu met ledenkorting!

Vers aan Tafel Maaltijdservice

Bent u druk met uw studie, tentamens of vraagt het werk even veel tijd van u? Dan is een goede, gezonde en verantwoorde maaltijd om op krachten te blijven, extra belangrijk. Tja en hoe doet u dat dan als u geen tijd heeft? Heel makkelijk… met de Vers aan Tafel Maaltijdservice! Deze kant-en-klare vriesverse maaltijden worden met zorg en aandacht bereid… zoals thuis, alleen dan in iets grotere pannen. Met natuurlijke ingrediënten en zonder kleur-, geur- en smaakstoffen. En het fijne is… als lid van Thebe Extra kunt u ze met extra korting bestellen!

Voor ieder wat wils
Met meer dan 170 maaltijden is er genoeg keuze. Van een traditionele Hollandse maaltijd zoals een zuurkoolstamppot of runderlapje tot internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. De bereiding is eenvoudig: een kwartiertje in de oven of magnetron en dan staat er een heerlijke maaltijd op tafel. Eet smakelijk!

Zo werkt Vers aan Tafel Maaltijdservice
Bij Vers aan Tafel heeft u geen periodieke afname verplichting. U bestelt minimaal zes maaltijden, eventueel aangevuld met soepen, desserts en/of eiwit verrijkte tussendoortjes. Bestellingen kunnen online worden doorgegeven.

Introductieactie: slechts € 6,25 per maaltijd!
Omdat Vers aan Tafel nieuw is bij Thebe Extra, mogen we deze maaltijdservice tijdelijk aanbieden met extra korting! U betaalt tussen 18 maart en 18 mei 2024 slechts € 6,25 per maaltijd bij een minimale afname van zes maaltijden. Na deze periode geldt 13% reguliere ledenkorting. Let op: de ‘Proefbox’ is uitgesloten van deze actie.

Bestellen
U kunt online bestellen via: www.versaantafel.nl/thebeextra. Telefonisch kan ook via de klantenservice van Vers aan Tafel: 085- 401 64 44. Ze zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Thebe Extra, zodat uw ledenvoordeel verrekend kan worden.

Alleen voor leden
Deze aanbieding geldt alleen voor leden van Thebe Extra. Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel
Contact

Ontdek het gemak van Vers aan Tafel Maaltijdservice

 • 13% ledenkorting
 • Geen periodieke afnameverplichting
 • Minimale bestelhoeveelheid: zes maaltijden
 • Gratis thuisbezorgd door het eigen bezorgteam
 • Wekelijks een vaste leverdag. Bestellingen kunnen uiterlijk tot anderhalve werkdag voor de vaste leverdag worden doorgegeven
 • Keuze uit meer dan 170 verschillende maaltijden
 • Óók maaltijden voor de kleine eter (350 à 400 gram) en dieetmaaltijden (zoutarm en gemalen)
 • Eiwit verrijkte tussendoortjes zoals muffins, cake en sapjes
 • Bij een online bestelling van 12 maaltijden € 5,00 korting
  .

Contact:

Neem voor meer informatie of telefonisch bestellen contact op met de klantenservice van Vers aan Tafel via 086 – 401 64 44 (bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur). Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Thebe Extra, zodat uw ledenvoordeel verrekend kan worden.

088 374 75 76