Iets betekenen in mijn omgeving Ik ben lid...

. . . omdat ik iets wil betekenen in de buurt

Ledenvereniging Thebe Extra biedt mij echt meerwaarde. Ik doe graag en actief iets voor mensen in mijn omgeving. De ledenvereniging helpt mij met kennis, een waardevol netwerk en een financieel steuntje in de rug.

“Ik zet me graag in om de maatschappij een beetje mooier te maken. Iets kleins voor mij kan al zoveel betekenen voor een ander. Zo drink ik regelmatig koffie drinken met mijn alleenstaande buurvrouw, zodat ze zich minder eenzaam voelt. Ik ben een verbinder en mijn motto is ‘Kansen moet je zelf maken en pakken’.

Vaak denk ik groter dan dat kopje koffie. Laatst klopte ik aan bij Ledenvereniging Thebe Extra met mijn idee om een ontmoetingsplek voor ouderen in mijn buurt te maken. Ik heb veel gehad aan de voorbeelden van initiatieven van anderen. Via Thebe Extra ben ik ook in contact gekomen met de juiste personen. Nu ligt er een concreet plan en krijg ik een financiële bijdrage van Thebe Extra. Ik ben blij dat ik lid ben van een coöperatie die voor hetzelfde staat als ik.”

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze cursussen, workshops, diensten en kortingen maken uw leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. Ook zijn we er voor u met advies en informatie.

Ik wil graag...

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 20,50 per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (per factuur € 21,50). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Ook heeft u toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar € 20,50 contributie (per factuur €21,50). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
  • Korting op cursussen en voorlichting
  • Korting op service aan huis
  • Collectieve verzekeringen van CZ en VGZ met korting op de aanvullende verzekeringen
  • Toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel met exclusief aanbod alleen voor leden
  • Gratis vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Leefstijl’ met interessante nieuwtjes en aanbiedingen
  • Gratis woonadvies van deskundigen
  • Speciale ledenacties
  • Voordelige uitstapjes
  • Gratis digitale cursussen

Meer thema's

E-health

Brandpreventie

088 374 75 76