Veilig en prettig wonen Ik ben lid...

. . . omdat ik gezond en fijn ouder wil worden

Ouder worden brengt uitdagingen met zich mee op het gebied van gezondheid en zelfstandigheid. Thebe Extra helpt mij hierbij met handige diensten en advies, maar ook om goed voorbereid te zijn op de toekomst.

“Ik ben weduwnaar en woon alleen. De kinderen zijn al een tijd het huis uit. Soms maak ik mij zorgen om mijn gezondheid, want ik wil graag de energieke vader en opa blijven voor mijn (klein)kinderen. Een collega tipte me over sportscholen die samenwerken met Thebe Extra: om gezond de toekomst tegemoet te gaan.

Laatst was ik op zoek naar een klusdienst. Die vond ik via Ledenvereniging Thebe Extra. Ik ontdekte op de website dat zij nog veel meer handige diensten hebben die je zelfredzaamheid vergroten en je voorbereiden op een toekomst om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. Dat is wel een geruststelling. Ik wil natuurlijk niet altijd op anderen leunen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat ik fit en gezond blijf. Maar zelfs daarvoor zie ik mogelijkheden bij Thebe Extra. Bovendien zijn er leuke uitjes met korting, gezellige dagtochten en bijeenkomsten met interessante thema’s die de ledenvereniging organiseert. Mijn lidmaatschap heeft me dus veel te bieden.”

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze cursussen, workshops, diensten en kortingen maken uw leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. Ook zijn we er voor u met advies en informatie.

Ik wil graag...

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 20,50 per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (per factuur € 21,50). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Ook heeft u toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar € 20,50 contributie (per factuur €21,50). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?
  • Korting op cursussen en voorlichting
  • Korting op service aan huis
  • Collectieve verzekeringen van CZ en VGZ met korting op de aanvullende verzekeringen
  • Toegang tot de Thebe Extra Voordeelwinkel met exclusief aanbod alleen voor leden
  • Gratis vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Leefstijl’ met interessante nieuwtjes en aanbiedingen
  • Gratis woonadvies van deskundigen
  • Speciale ledenacties
  • Voordelige uitstapjes
  • Gratis digitale cursussen

Meer thema's

Brandpreventie

Positieve gezondheid

Mantelzorg

088 374 75 76