Gezond en fijn ouder worden Ik ben lid...

. . . omdat ik gezond en fijn ouder wil worden

Ouder worden brengt uitdagingen met zich mee, op het gebied van gezondheid en zelfstandig blijven. Maar ik vraag me bijvoorbeeld ook af hoe we veilig en fijn in onze eigen woning kunnen blijven wonen. Thebe Extra helpt hierbij.

“Nu de kinderen bijna het huis uit zijn, hebben mijn man en ik het vaker over onze toekomst. Het huis is toe aan een opknapbeurt, maar willen we in dit huis blijven wonen, en kan dat ook als we ouder zijn en misschien wat gaan mankeren?

Dat ouderdom met gebreken komt, zie je al een beetje aan het gehoorapparaat dat mijn man sinds kort heeft. Wel handig dat de audicien daarvoor bij ons aan huis kwam. Een dienst die we via Ledenvereniging Thebe Extra inschakelden met een leuke korting. Toen ik daarvoor naar de ledenconsulent belde, raakten we ook in gesprek over onze woonvragen. Hij heeft ons echt geholpen anders te kijken naar onze woning. Hij tipte me verder over de sportscholen die samenwerken met Thebe Extra: om gezond de toekomst tegemoet te gaan. Bovendien zijn er leuke uitjes met korting en bijeenkomsten met interessante thema’s die de ledenvereniging organiseert.” 

Waar kunnen we u bij helpen?

Onze cursussen, workshops, diensten en kortingen maken uw leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. Ook zijn we er voor u met advies en informatie.

Ik wil graag...

Veelgestelde vragen lidmaatschap

Wat kost het lidmaatschap?

Voor € 19,50 per jaar kunt u lid worden bij betaling per automatische incasso (factuur € 20,50). U geniet dan verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld een beroep op Thebe Extra doen voor betrouwbare informatie, voor bemiddeling als u een goede pedicure zoekt of u kunt deelnemen aan cursussen en workshops. Het lidmaatschap geldt voor alle personen die op hetzelfde adres wonen.

Wat betaal ik als ik halverwege het jaar lid wordt?

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Leden betalen per jaar € 19,50 contributie (per factuur €20,50). Als u later in het jaar lid wordt, wordt de contributie naar rato verrekend. In het 4e kwartaal wordt u gratis lid.

Kunnen de andere gezinsleden ook gebruik maken van het lidmaatschap?

Het lidmaatschap is voor alle inwonende gezinsleden op hetzelfde adres.

Hoe kan ik het lidmaatschap aanvragen?

Via onze website meldt u zich eenvoudig aan als nieuw lid van Ledenvereniging Thebe Extra.

Lid worden

U kunt ook telefonisch een aanmeldformulier aanvragen via 088 374 75 76.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • Korting op cursussen en voorlichting
  • Korting op service aan huis
  • Collectieve verzekeringen van CZ en VGZ met korting op de aanvullende verzekeringen
  • Gratis vier maal per jaar het ledenmagazine ‘Leefstijl’ met interessante nieuwtjes en aanbiedingen
  • Gratis woonadvies van deskundigen
  • Speciale ledenacties
  • Voordelige uitstapjes
  • Gratis digitale cursussen

Meer thema's

Brandpreventie

Positieve gezondheid

Mantelzorg

088 374 75 76