Kunstgebit aan huis

Heeft u een volledig kunstgebit nodig, een gedeeltelijke gebitsprothese of een implantaatprothese (klikgebit)? En bent u niet in staat de tandprotheticus zelf te bezoeken? De dienst Thebe Extra Kunstgebit aan huis maakt het u makkelijk. De specialist komt met een klein mobiel tandtechnisch laboratorium naar u toe en meet in alle rust de gebitsprothese op, in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook voor spoedreparaties. Met de voordelen van Thebe Extra.

Uw voordeel

 • aanmeten bij u thuis
 • uitgebreid advies
 • reparatie aan huis
 • geen extra kosten

Wieggers Kunstgebitten biedt u service aan huis

Thebe Extra werkt samen met Wieggers Kunstgebitten uit Tilburg. Wieggers Kunstgebitten werkt volgens landelijke richtlijnen, is KHZ-gecertificeerd en lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici/ONT. De tandprotheticus van Wieggers Kunstgebitten komt bij u thuis om uw (nieuwe) kunstgebit of gebitsprothese goed in kaart te brengen.

Huisbezoek
De tandprotheticus besteedt veel tijd aan het eerste gesprek. Uw eigen ervaringen met protheses en verwachtingen worden meegenomen. Een huisbezoek is enkel beschikbaar in de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze en Rijen.

Service en reparatie
Reparaties of aanpassingen naar aanleiding van pijnklachten doen we bij u aan huis. Moet uw gebit mee naar de praktijk, dan zorgen we ervoor dat het binnen 24 uur weer terug is.

Persoonlijke voorlichting
Om het kunstgebit in goede conditie te houden krijgt u persoonlijke voorlichting.

De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten van een kunstgebit. Via een aanvullende verzekering wordt bij de meeste verzekeringen de overige 25% volledig of gedeeltelijk vergoed. Check uw pakket.

Deze dienst is enkel beschikbaar in de gemeentes Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Loon op Zand, Dongen, Gilze en Rijen.

Wieggers kunstgebitten

Wieggers Kunstgebitten is een vakkundig tandprotheticus die graag aan uw wensen rondom uw gebit tegemoet komt. Wiegers kijkt niet alleen naar de techniek, maar zeker ook naar u als persoon. Draagcomfort is het allerbelangrijkste.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Audicien aan huis - Oogvoororen.nl
  -€50,-

  Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

  Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.