Kunstgebit aan huis

Heeft u een volledig kunstgebit nodig, een gedeeltelijke gebitsprothese of een implantaatprothese (klikgebit)? En bent u niet in staat de tandprotheticus zelf te bezoeken? De dienst Thebe Extra Kunstgebit aan huis maakt het u makkelijk. De specialist komt met een klein mobiel tandtechnisch laboratorium naar u toe en meet in alle rust de gebitsprothese op, in uw eigen vertrouwde omgeving. Ook voor spoedreparaties. Met de voordelen van Thebe Extra.

Uw voordeel

 • aanmeten bij u thuis
 • uitgebreid advies
 • reparatie aan huis
 • geen extra kosten

Kunstgebit aan huis

Thebe Extra werkt samen met Wiegers Kunstgebitten uit Tilburg. Wieggers Kunstgebitten werkt volgens landelijke richtlijnen, is KHZ-gecertificeerd en lid van de Organisatie Nederlandse Tandprothetici/ONT. De tandprotheticus van Wieggers Kunstgebitten komt bij u thuis om uw (nieuwe) kunstgebit of gebitsprothese goed in kaart te brengen.

Huisbezoek
De tandprotheticus besteedt veel tijd aan het eerste gesprek. Uw eigen ervaringen met protheses en verwachtingen worden meegenomen.

Service en reparatie
Reparaties of aanpassingen naar aanleiding van pijnklachten doen we bij u aan huis. Moet uw gebit mee naar de praktijk, dan zorgen we ervoor dat het binnen 24 uur weer terug is.

Persoonlijke voorlichting
Om het kunstgebit in goede conditie te houden krijgt u persoonlijke voorlichting.

De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten van een kunstgebit. Via een aanvullende verzekering wordt bij de meeste verzekeringen de overige 25% volledig of gedeeltelijk vergoed. Check uw pakket.

Aan de service Kunstgebit aan huis zijn geen extra kosten verbonden: U betaalt geen voorrijkosten.

Wiegers kunstgebitten

Wiegers Kunstgebitten is een vakkundig tandprotheticus die graag aan uw wensen rondom uw gebit tegemoet komt. Wiegers kijkt niet alleen naar de techniek, maar zeker ook naar u als persoon. Draagcomfort is het allerbelangrijkste.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Lingerie online
  15 %

  Lingerie online

  Verandert uw lichaam en uw buste? Door zwangerschap, ouderdom of ziekte? Dan is mooie, ondersteunende lingerie belangrijk, dus verwen uzelf en shop voordelig lingerie online via Thebe Extra.