Is uw woning
klaar voor
uw toekomst?

Langer veilig en comfortabel wonen in eigen huis

Zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is de wens van veel senioren. Maar het moet wel kunnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel handige hulpmiddelen en diensten die u hierbij kunnen ondersteunen. Onze ledenconsulenten komen graag bij mensen thuis om hen te voorzien van een passend en vrijblijvend advies.

In deze uitzending legt ledenconsulent Dorien uit hoe een woonscan werkt en wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Meer tips voor een veilige woning en handige hulpmiddelen voor uw comfort vindt u onder deze video.

 

                                                   

 

Hulp nodig?

Vraag dan een van onze ledenconsulenten om advies. Zij denken graag met u mee.
U kunt hen bereiken via telefoonnummer 088-3747576 of per e-mail ledenconsulent@thebe-extra.nl


Tips voor een veilige en comfortabele woning

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar is uw woning daar wel geschikt voor? Tijdens onze huisbezoeken komen we vaak onveilige situaties tegen. Vaak kunt u met kleine, simpele aanpassingen een groot verschil maken. Op basis van de verschillende ruimten in huis geven wij u een aantal tips om uw huis comfortabeler te maken en het risico op vallen zoveel mogelijk te beperken.

Slimme oplossingen voor in huis

Wanneer u minder mobiel bent is het fijn dat er slimme apparaten zijn die je een handje kunnen helpen. Hier geven we een paar voorbeelden van slimme apparaten die het wooncomfort kunnen verhogen. Deze apparaten staan in verbinding met internet en zijn te bedienen via je smartphone of door middel van spraakcommando’s via een smarthome speaker van bijvoorbeeld Google.

Wat heb ik nodig voor een veilige woning?

Daar kunnen wij geen pasklaar antwoord op geven. Hoe comfortabel en makkelijk wilt u het voor uzelf maken? Wat heeft u nodig? Waar voelt u zich prettig bij. Denk er in ieder geval op tijd over na. Een extra beugeltje ophangen in de badkamer kan als het moet snel geregeld worden, maar een inloopdouche is niet in een dag klaar. Het is dus verstandig na te denken over de toekomst van u en uw woning.

Innovatieve hulpmiddelen

Video slimme oplossingen voor in huis

In deze video ziet u een paar voorbeelden van slimme oplossingen in huis die uw wooncomfort vergroten en ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Aanpassingen in huis

Video woningaanpassingen

In deze video ziet u welke (bouwkundige) aanpassingen u aan uw woning u kunt doen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.


Woningaanpassingen door vakmensen

Wilt u dorpels laten verwijderen, beugels laten monteren, een verhoogd toilet laten plaatsen of een inloopdouche creëren? De firma Zandberg BV is een betrouwbare partner die met u meedenkt in oplossingen. En via Thebe Extra krijgt u korting op uw klus!

Waar kan ik hulpmiddelen kopen?

Via Medipoint thuiszorgwinkels is een groot aantal van deze artikelen te koop. Als u uw ledenpas aan de kassa laat zien krijgt u ook nog eens 15% korting! Ook de webshop van Zlimthuis is een goed adres wanneer u op zoek bent naar hulpmiddelen of slimme apparaten.

Handige diensten in, om en aan huis. Met korting!

Naast allerlei hulpmiddelen en slimme apparaten zijn er ook allerlei diensten aan huis die u kunnen ondersteunen. Denk aan een schoonmaakhulp, maaltijdenservice of kapper aan huis. Ledenvereniging Thebe Extra heeft in samenwerking met diverse partners een uitgebreid dienstenaanbod.

Tips veilig en comfortabel wonen

088 374 75 76