Nieuws | 29 mei 2023

Lentekriebels
met Maaltijd Thuis

Haal de lente in huis met de nieuwe gerechten van Maaltijd Thuis

Een heerlijk zonnetje, vers gemaaid gras, fluitende vogels en een nieuw menu van Maaltijd Thuis, de lente is begonnen! De koks van Maaltijd Thuis zijn de keuken ingedoken met heerlijke nieuwe ingrediënten die perfect bij deze tijd van het jaar passen.

Bent u gek op Hollandse pot? Kies dan voor een smakelijke rundergehaktbal met jus en stamppot zomerzuurkool. Deze stamppot is extra speciaal met lekkere stukjes ananas en rozijnen. En wat dacht u van een stamppot van grofgesneden bladspinazie en zoete aardappel? Een stukje vis mag natuurlijk ook niet ontbreken op het menu. Van koolvisfilet met bieslooksaus tot roodbaarsfilet met een lichtpittige mosterdsaus, de keuze is reuze! Ook wanneer u zin hebt in een werelds gerecht is er genoeg variatie. U vindt het allemaal op het menu van Maaltijd Thuis.

Wilt u de gerechten van Maaltijd Thuis eerst vrijblijvend proberen? Dat kan! Bestel een proefpakket van 5 maaltijden voor € 20,-. Ze bezorgen deze gratis bij u thuis én u ontvangt 5 gratis toetjes. Dat is nog eens genieten! Daarnaast profiteert u als lid van Thebe Extra van gratis bezorging (t.w.v. € 2,99) op al uw vervolgbestellingen.

Bestellen kan door te bellen naar 0888 – 10 10 10 of via https://thebe-extra.uwmaaltijd.nl/index.php/proefpakket

Actiecode : 0089-THEBE EXTRA

088 374 75 76