Gouden Dans
Nieuws | 19 juli 2024

Gezocht:
deelnemers Gouden Dans

Woont u in Waalwijk of omgeving en houdt u van dansen? Doe mee met de Gouden Dans!

Gezocht: deelnemers Gouden Dans in Waalwijk

Woont u in Waalwijk of omgeving en houdt u van dansen? Doe mee aan de Gouden Dans in Theater de Leest in Waalwijk! Gouden Dans produceert participatieprojecten in de vorm van danstheater voorstellingen met (grote) groepen ouderen, kwetsbaar en minder kwetsbaar. Iedereen kan meedoen of u nu wel of niet kunt dansen want dat leert u wel tijdens de wekelijkse oefenrepetities! In juni wordt de dansvoorstelling ‘Madison’ opgevoerd in Theater De Leest voor het publiek.

De Gouden Dans start in februari met wekelijkse oefenrepetities op vrijdagochtend. In 15 dansrepetities werken twee groepen dansers onder leiding van de enthousiaste choreograaf Ireen Kurvers en haar team aan de voorstelling Madison. De voorstelling vindt naar verwachting plaats op zondag 2 juni 2024.

Voor wie
Voor mensen uit Waalwijk of omgeving. Mensen die geleefd hebben, die weten hoe de hazen lopen en die het officieel wat rustiger aan mogen doen. Met andere woorden ouderen.

Reacties van deelnemers van eerdere edities:

“Het fijne van dit project is dat je geen partner nodig hebt. En bewegen op muziek is heerlijk. Er is ook een fijne sfeer in de groep.”

“Heerlijk om weer te kunnen dansen.”

“Het is heel fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar de ervaringen te bespreken van alles wat we leren in de lessen.”

“Het leuke aan dit project is dat de groep zelf ideeën en talenten kan inbrengen.”

Kosten
De kosten voor deelname aan 15 dansrepetities (incl. koffie en thee) zijn €50,- p.p.

Meer informatie & aanmelden
Meer informatie over de cursusdata en de lestijden vindt u op de website van Theater De Leest. Hier kunt u zich ook aanmelden. U kunt ook bellen met De Leest via tel. 0416 331751.

De Gouden Dans is een initiatief van Stichting De Dansbeweging, Internationaal Danstheater en Vier Het Leven. Het Stimuleringsfonds van Thebe Extra ondersteunt dit initiatief.

De Gouden Dans gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

088 374 75 76