Ontspanning

Naar het theater met Vier het Leven

Met Stichting Vier het Leven naar het theater

Waarom zou u als 65-plusser thuis blijven zitten, terwijl u dol bent op theater en uitgaan? Dat hoeft echt niet. Thebe Extra heeft een samenwerking met Stichting Vier het Leven.

Vier het Leven is via Thebe Extra alleen inzetbaar bij Theaters Tilburg. Deze stichting organiseert film-, theater-, museum- en concertbezoeken voor mensen die eigenlijk heel graag op stap gaan, maar niemand hebben om mee te gaan. Als u mee gaat met Stichting Vier het Leven bent u altijd in goed gezelschap. Bovendien wordt alles geregeld, ook het vervoer.

Iets anders doen dan Theaters Tilburg?

Stichting Vier het Leven organiseert allerlei culturele activiteiten door heel Nederland maar ook online (koffiemomentjes of kennissessies over allerlei onderwerpen). Vul op de website van Stichting Vier het Leven uw postcode in en u ziet meteen welke activiteiten er plaatsvinden bij u in de buurt. U kunt zich hier meteen aanmelden.

Ledenvoordeel
Algemeen

U betaalt per deelname voor Theaters Tilburg slechts € 17,- extra voor de begeleiding, vervoer, garderobe en twee consumpties.
Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen een kennismakingskorting van € 5,- op vertoon van de ledenpas of het telefonisch doorgeven van het lidmaatschapsnummer.

Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten door heel Nederland voor ouderen (65+) die graag in gezelschap op stap gaan. Een gastheer of gastvrouw haalt u thuis op en u ontmoet bij het theater, de bioscoop of het museum de andere deelnemers. U drinkt tussendoor gezellig samen een drankje en na afloop wordt u weer veilig thuisgebracht. Dankzij de bijdragen van donateurs, culturele partners en vrijwilligers kan Vier het Leven de kosten laag houden. Hierdoor kunnen meer dan tienduizend ouderen in Nederland er weer gezellig en veilig op uit!

088 374 75 76