Is uw
woning een
makkelijk doelwit?

Elektronische beveiliging

Bij elektronische beveiliging kunt u onder andere denken aan een alarm of camerasysteem.
Het is de volgende stap in beveiliging. Goed hang- en sluitwerk verkleint de kans op een woninginbraak, maar 100% voorkomen gaat niet.

Alarmsysteem
Komen inbrekers toch binnen, dan zorgt een alarmsysteem voor tijdige signalering. De sirene heeft tevens een afschrikkende werking. Bij de montage van een alarmsysteem hoeft tegenwoordig geen kabels meer te trekken door uw woning. Veel systemen zijn tegenwoordig draadloos. Via een app op uw smartphone kunt u het alarm in/uitschakelen. Is er een alarm, dan krijgt u hiervan ook bericht via de app. Afhankelijk van het gekozen systeem kunnen er bij een alarmmelding ook foto’s of videobeelden worden meegestuurd. Zo weet u direct of er daadwerkelijk iets aan de hand is.

Camerasysteem
Een camerasysteem kan personen detecteren voordat ze de woning zijn binnengedrongen.
Veel camerasystemen zijn uitgerust met infrarood leds. Hierdoor heeft u niet alleen overdag, maar ook ’s nachts een duidelijk beeld. Met behulp van bewegingssensoren kunnen camera’s bij beweging opnames vastleggen en doorsturen via mail of een melding geven via de bijbehorende app op uw smartphone.

Camerasystemen worden steeds slimmer en zijn in sommige gevallen voorzien van personenherkenning of kenteken/voertuigherkenning. Camera’s hebben een afschrikkende wering. Mocht er toch iets gebeuren, dan heeft u met de camerabeelden altijd bewijs in handen.
Beelden zijn eenvoudig tot wel 4 weken terug te kijken via de app op uw smartphone.

Laat een alarm of camerasysteem door een erkend installateur monteren.
Voor meer informatie over hang- en sluitwerk, alarm- en camerasystemen kunt u terecht op de website www.inbraakproof.nl

088 374 75 76