Tips langer thuis wonen

Is uw woning
klaar voor
uw toekomst?

Veilig thuis blijven wonen

U woont fijner als u niet bang bent om uit te glijden in de badkamer en als u makkelijk de trap op en af kunt. Heeft u wel eens nagedacht over of uw woning veilig is voor als u enkele jaren ouder bent? En bent u wel goed voorbereid als er onverhoopt brand uitbreekt? Ledenvereniging Thebe Extra wil haar leden helpen goed te kijken naar comfort en veiligheid in de eigen woning. Dit doen wij in een serie van drie uitzendingen met bijbehorende informatie. Klik op onderstaande items voor de uitzending en uitgebreide informatie en handige tips over het betreffende onderwerp.

Bekijk de themapagina's


Inbraakpreventie

Helaas komt een woninginbraak vaak voor. Uit landelijk onderzoek is gebleken dat 9 op de 10 woningen niet goed beveiligd zijn tegen inbrekers. Met verschillende maatregelen kunt u de kans op een woninginbraak aanzienlijk verkleinen.

Brandpreventie

Hoe maakt u uw woning branveiliger? Hoe kunt u uw vluchtroute goed voorbereiden en waar kunt u het beste rookmelders kunt plaatsen? Ook vindt u op deze pagina handige tips en een fijne aanbieding voor rookmelders.

Comfortabel en veilig wonen

Ledenconsulent Dorien legt uit hoe een woonscan werkt en wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn. Ook vindt u hier tips voor een veilige woning en hulpmiddelen om uw woning comfortabeler te maken.

088 374 75 76