Nieuws | 24 juni 2024

Kom naar een
slaapadviesdag

Kom naar de slaapadviesdagen bij Medipoint op 16, 21, 22 of 23 februari

Slaapadviesdagen bij Medipoint

Persoonlijk slaapadvies? Dat geven de adviseurs van Medipoint graag. Want een goede nachtrust heeft een positieve invloed op de gezondheid. Lichaam en geest herstellen tijdens de diepe slaap en zo voorkomt u klachten. Maar wat kunt u doen als u veel draait, wakker wordt met rugpijn of moeite hebt om uit bed te stappen? Kom dan naar een slaapadviesdag in één van de Medipoint-winkels in Breda, Oosterhout, Tilburg of Waalwijk.

Samen met de slaapexpert komt u erachter wat voor matras het beste bij uw slaappatroon past. U kunt proefliggen en u krijgt uitleg over de verschillende matrassen, bedbodems, bedden en kussens. Fijn om te weten: tot 29 februari 2024 gelden er kortingen tot 50% op het hele slaapassortiment van Medipoint!

Komende slaapadviesdagen
Breda, vrijdag 16 februari
Oosterhout, woensdag 21 februari
Tilburg (Lage Witsiebaan 2a), donderdag 22 februari
Waalwijk, vrijdag 23 februari

Maak een afspraak
Het is mogelijk om van tevoren alvast een afspraak in te plannen voor een slaapadviesgesprek.
> Plan hier uw afspraak

Tips van de slaapexpert

Dick van Rijn is productspecialist bij Medipoint en geeft advies over het behouden van een goede nachtrust:

• Wissel van slaaphouding.
Wordt u in de ochtend wakker met pijn? Probeer dan eens een andere slaaphouding, waarmee druk op de drukpunten vermindert. Ga bijvoorbeeld niet in een hoek van 90 graden op uw zij liggen, maar kies voor een slaaphouding waarbij u met de heupen op 30 graden ligt, ten opzichte van het matras.

• Goede ventilatie van matras en beddengoed.
Zo blijft de stevigheid en kwaliteit van de materialen langer behouden.

• Een eiwitrijk dieet
Eiwitten zijn belangrijke bouwstenen die het lichaam sterker maken. Denk aan zo’n 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht. Iemand van 70 kilo heeft zeker 56 gram eiwit per dag nodig.

• Laat u persoonlijk adviseren
Bent u bijvoorbeeld minder mobiel en heeft u daardoor moeite met draaien of uit bed komen? Er zijn ook drukverlagende matrassen met bijvoorbeeld koudschuim, waarop u makkelijker kunt draaien.

088 374 75 76