Sponsoring
evenementen

Voor activiteiten die bijdragen aan vitaliteit, welzijn en saamhorigheid.

Organiseert u een evenement?

Thebe Extra stimuleert (lokale) evenementen en activiteiten die bijdragen aan de mentale en fysieke gezondheid. Want als u goed voor uzelf zorgt, bent u ook in staat beter voor een ander te zorgen. Een win-win dus!

Organiseert u een evenement wat aansluit bij deze gedachte, dan kunt u een beroep doen op Thebe Extra voor sponsorgeld. Zo maken we wellicht samen meer mogelijk.

.

Een aanvraag doen

Wilt u in aanmerking komen voor sponsoring van een evenement? Neem dan contact met ons op via stimuleringsfonds@thebe-extra.nl . Beschrijf de activiteit, het doel en de sponsormogelijkheden. Dan laten we u weten of we kunnen sponsoren of dat we u wellicht op een andere manier kunnen helpen.

Hoe kunnen we helpen?

Hoe groot of klein uw initiatief ook is… samen met Ledenvereniging Thebe Extra maken we lokale initiatieven – zowel in de opstartfase als al bestaande kleine en grotere initiatieven – haalbaar en mogelijk. Maak uw ideeën en plannen kenbaar via: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl.

.

Financiële steun nodig of een beroep op onze expertise en netwerk doen?

Ook dat is wellicht mogelijk. We kunnen op verschillende manieren ondersteunen en zetten de mogelijkheden voor u op een rij:


Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Doe een beroep op ons Stimuleringsfonds voor financiële steun aan maatschappelijke projecten.

Expertise en netwerk

Maak gebruik van onze ervaring, kennis en netwerk om uw lokale initiatief vleugels te geven.

Sponsoring

Meld uw evenement aan voor sponsoring en maak meer mogelijk voor de deelnemers of bezoekers.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Jolieke en Annemarieke, zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe dus gerust een beroep op ze.  Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76