Sponsoring
evenementen

Voor activiteiten die bijdragen aan vitaliteit, welzijn en saamhorigheid.

Organiseert u een evenement?

Thebe Extra stimuleert (lokale) evenementen en activiteiten die bijdragen aan de mentale en fysieke gezondheid. Want als u goed voor uzelf zorgt, bent u ook in staat beter voor een ander te zorgen. Een win-win dus!

Organiseert u een evenement wat aansluit bij deze gedachte, dan kunt u een beroep doen op Thebe Extra voor sponsorgeld. Zo maken we wellicht samen meer mogelijk.

.

Een aanvraag doen

Hoe groot of klein uw initiatief ook is… samen met Ledenvereniging Thebe Extra maken we lokale initiatieven – zowel in de opstartfase als al bestaande kleine en grotere initiatieven – haalbaar en mogelijk. Maak uw ideeën en plannen kenbaar! Wilt u in aanmerking komen voor sponsoring van een evenement? Dan kunt u hier een aanvraag doen. Vervolgens laten wij u weten of we kunnen sponsoren of dat we u wellicht op een andere manier kunnen helpen.

Warandeloop

Sponsorprojecten

Afgelopen jaren hebben wij diverse sponsorprojecten geholpen zoals sportevenementen. Bekijk hier het overzicht!

Hoe kunnen wij helpen?

Ledenvereniging Thebe Extra ondersteunt op verschillende manieren maatschappelijke projecten, sponsoring en lokale initiatieven. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:


Stimuleringsfonds

Stimuleringsfonds

Doe een beroep op ons Stimuleringsfonds voor financiële steun aan maatschappelijke projecten.

Expertise en netwerk

Maak gebruik van onze ervaring, kennis en netwerk om uw lokale initiatief vleugels te geven.

Sponsoring

Meld uw evenement aan voor sponsoring en maak meer mogelijk voor de deelnemers of bezoekers.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Jolieke en Annemarieke, zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe dus gerust een beroep op ze.  Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76