Stimulerings-
fonds
Aanvraag

.

Aanvraagprocedure Sponsoring

Voldoet uw project aan de spelregels, dien dan uw aanvraag in. Deze wordt in behandeling genomen door de beoordelingscommissie, die maandelijks bij elkaar komt. Deze commissie bestaat uit leden van de ledenraad. 

  • Alleen volledig ingevulde aanvragen worden behandeld door de beoordelingscommissie..
  • Uw aanvraagformulier kan vóór de 1e van iedere maand worden ingediend..
  • Voor het einde van de daaropvolgende maand ontvangt u een reactie van de beoordelingscommissie..
  • Het toegekende bedrag wordt overgemaakt, zodra wij de ondertekende bevestigingsbrief (en eventueel de bijbehorende factuur) van u hebben ontvangen..
  • Uiterlijk drie maanden na afronding van het project brengt u schriftelijk verslag uit over het resultaat van het project.  U ontvangt van ons hiervoor een formulier met een beperkt aantal vragen.
    .

Is uw aanvraag niet tijdig binnen? Dan wordt uw aanvraag meegenomen in de beoordelingsronde van de volgende maand. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanvraag. Indien we nog aanvullende vragen hebben nemen wij contact met u op.
.
Voor meer informatie kunt u ons bereiken via e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76 en vraag naar Jolieke Braam of Annemarieke Lamper.
.
Bekijk ook onze veelgestelde vragen onderaan deze pagina!

.

Aanvraag indienen voor sponsoring:

Veelgestelde vragen Stimulerings-
fonds

Wat voor projecten en initiatieven ondersteunt het Stimuleringsfonds?

Met het Stimuleringsfonds ondersteunt Ledenvereniging Thebe Extra maatschappelijke projecten in ons werkgebied (Midden – en West-Brabant) die de sociale binding, ontmoeting, welzijn en/of leefbaarheid in de lokale samenleving bevorderen. Zo levert Thebe Extra een positieve bijdrage aan de zelfredzaamheid, veerkracht en het sociale netwerk van de inwoners.

Aan welke criteria dient een project of initiatief te voldoen?

Thebe Extra hanteert een aantal spelregels en criteria. We hebben ze op een rijtje gezet. Bekijk hier onze spelregels.

Hoe ziet de aanvraagprocedure eruit?

U kunt uw project aanmelden via het aanvraagformulier. Hoe dat in zijn werk gaat en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn, leest u door hier te klikken.

Hoe kan ik een aanvraag indienen?

U kunt u project aanmelden door het aanvraagformulier in te vullen. Klik hier voor het formulier.

Wanneer moet een aanvraag uiterlijk ingediend zijn?

Iedere maand is er een aanvraagronde. U kunt uw aanvraag indienen voor de eerste van de maand. Daarna vindt de beoordeling plaats. Voor het einde van de daaropvolgende maand ontvangt u een reactie van de beoordelingscommissie. Meer daarover leest u op onze pagina ‘dien uw aanvraag in‘.

Welke plichten heb ik als mijn aanvraag wordt toegekend?

Welke plichten u als aanvrager heeft, vindt u op de pagina ‘spelregels‘.

Wie beoordeelt de aanvraag?

Een onafhankelijke commissie, die uit leden van onze ledenraad bestaat, beoordeelt de aanvraag.

Met wie kan ik contact opnemen?

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Jolieke en Annemarieke, zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe dus gerust een beroep op ze.  Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76