Noodfonds Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra

Het coronavirus raakt de hele samenleving. We hebben elkaar meer nodig dan ooit. Met het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra steunen wij al ​jaren maatschappelijke projecten in ons werkgebied die de sociale binding, ontmoeting, welzijn en/of leefbaarheid in de lokale samenleving bevorderen. Maar we kunnen ons voorstellen dat u vanwege het coronavirus nu direct iets wilt betekenen voor uw medemens en dat u snel een project op wilt zetten. Vaak is daar geld voor nodig. Wij willen daar graag ons steentje aan bijdragen. Daarom kunt u nu (tijdelijk) via een versnelde procedure uw aanvraag (tot maximaal € 2.500,-) voor ons noodfonds bij ons indienen. Zo kunt u snel starten met uw project om mensen die geraakt worden door (de gevolgen van) het coronavirus te helpen.

Voorwaarden:

  • Met het project helpt u meerdere kwetsbare mensen die door (de maatregelen tegen de verspreiding van) het coronavirus getroffen worden.
  • Het aangevraagde bedrag is maximaal €2.500,-
  • Het project vindt ​plaats binnen het werkgebied van Ledenvereniging Thebe Extra.
  • De initiatiefnemers zijn vrijwilligers.
  • Het project neemt de richtlijnen van het RIVM en de overheid in acht.
  • Kosten die thuis horen op de jaarbegroting zoals onroerend goed of huisvestingskosten worden niet vergoed.
  • Voor de versnelde procedure gelden verder dezelfde spelregels als bij een reguliere aanvraag bij het Stimuleringsfonds van Ledenvereniging Thebe Extra. Deze kunt u hier lezen.

Wilt u via de versnelde, tijdelijke procedure uw aanvraag doen voor financiering uit ons noodfonds?
Vul dit formulier in en verstuur het als enige bijlage in een e-mail aan
stimuleringsfonds@thebe-extra.nlU krijgt binnen een week een bericht van ons.

Let op: het gaat hierbij enkel om projecten die gericht zijn op het helpen van kwetsbare mensen die direct of indirect door het coronavirus getroffen worden. Heeft u financiële steun nodig voor een ander project? Kijk dan op deze pagina.

13740_TE_IM_VP_63x45mm.jpg