Cadeau Actie!

Werf een
nieuw lid!

Maak iemand lid tussen 2 mei en 31 juli 2022 en ontvang als cadeau drie maanden lang toegang tot Bookchoice!

Leden werven leden

Maak iemand anders net zo enthousiast over Ledenvereniging Thebe Extra als u zelf bent. Wanneer een nieuw lid zich aanmeldt met u als referentie, krijgt u een cadeau van ons! Dus vertel de mensen om u heen over de vele redenen om lid te zijn: informatie en advies in diverse situaties, gezellige uitjes, handige diensten, leuke kortingen en meer!

 

Maak iemand lid tussen 2 mei en 31 juli 2022 en ontvang drie maanden lang toegang tot Bookchoice ter waarde van € 14,97!

Het enige wat het nieuwe lid moet doen is op het aanmeldformulier onder het kopje ‘Lid gemaakt door:’ uw naam, adres, e-mailadres en lidmaatschapsnummer invoeren!

Wat is Bookchoice?

Bookchoice is een service die elke maand acht boektitels in de vorm van e-books en luisterboeken aanbiedt. Via de website van Bookchoice kiest u in welke vorm u het boek wilt downloaden: als e-book of als luisterboek. U leest deze digitale boeken op uw e-reader, smartphone, tablet of computer. Elke maand selecteert Bookchoice weer acht nieuwe titels variërend van veelbesproken en recente thrillers, tot romans en literatuur. Brengt u een nieuw lid aan voor Thebe Extra dan heeft u drie maanden lang gratis toegang tot Bookchoice! Na drie maanden stopt het automatisch, u zit nergens aan vast.

Leden werven leden
t.w.v.
€ 14,97

Actie leden werven leden

Hoe werkt het?

 • Nieuwe leden melden zich aan via dit formulier
 • Onderaan dit formulier staat: Lid gemaakt door. Daar vult u de naam, adres, het e-mailadres (verplicht) en het lidmaatschapsnummer in van degene die u lid gemaakt heeft. Dit is de persoon die Bookchoice ontvangt op het hier opgegeven e-mailadres.
 • U ontvangt binnen vier weken een e-mail van ons met een unieke cadeaucode voor Bookchoice en uitleg hoe u deze code moet verzilveren.

Actievoorwaarden

 • Deze actie loopt van 2 mei t/m 31 juli 2022
 • Per e-mailadres wordt één unieke cadeaucode voor Bookchoice verstrekt
 • Een e-mailadres is verplicht in te vullen om gebruik te kunnen maken van Bookchoice
 • Aanmelden voor deze actie kan alleen online via dit formulier (niet via het papieren aanmeldformulier)
 • Na drie maanden loopt het automatisch af, u zit nergens aan vast
 • Medewerkers van Ledenvereniging Thebe Extra zijn uitgesloten van deelname

Over het lidmaatschap


Ledenvoordeel

In wat voor situatie u ook zit, onze cursussen, workshops, diensten en kortingen maken uw leven zo comfortabel mogelijk en geven een steuntje in de rug als dat nodig is. Ook zijn we er voor u met advies en informatie.

Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes. Bekijk hier de algemene voorwaarden van het lidmaatschap.

Over het lidmaatschap

Met 1 lidmaatschap van Thebe Extra profiteren alle thuiswonende leden van uw gezin van de vele voordelen en kortingen. Deze lopen soms wel op tot 50%. Snel terugverdiend en het lidmaatschap komt altijd van pas!

Kadokaart Leden werven leden-actie

Heeft u een kadokaart van ons ontvangen tussen 1 september 2021 en 31 maart 2022 met de actie Leden werven leden met daarop vier andere cadeaus waar u uit kunt kiezen (korting bij Medipoint, de Zilvermeeuw, FoodConnect of een gratis lidmaatschap)? Deze kadokaarten kunnen nog ingeleverd worden tot 30 juni 2022 bij de leverancier naar keuze.

De voorwaarden van deze (inmiddels beëindigde) actie met de kadokaart tussen 1 sept 2021 t/m 31 maart 2022:

 • Korting bij Medipoint t.w.v. € 15 bij een minimale besteding van € 25 in één van de winkels. Maximaal één bon per klant/aankoop.
 • Korting bij de Zilvermeeuw t.w.v. € 15 op een kaartje voor één van de dagtochten, vooraf te reserveren. 
 • Korting bij Food Connect t.w.v. € 15 op een bestelling van zeven maaltijden. Deze actie is niet geldig op een proefpakket.
 • Het gratis lidmaatschap in 2022 kunt u alleen kiezen als u in 2021 reeds betalend lid was en is dus niet beschikbaar voor nieuwe leden.
 • Kadokaarten kunnen tot uiterlijk 30 juni 2022 worden ingeleverd.
 • De kadokaarten zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

 

 

088 374 75 76