Helpende handen

Technische hulp Student aan huis

Technische hulp van Student aan huis

Wat zijn ze handig hè, die digitale apparaten. Zolang ze maar doen wat u wilt. In geval van problemen kan Studentaanhuis u helpen.

Bij Studentaanhuis werken 1000 goed opgeleide IT-studenten die het leuk vinden om op de fiets te springen als uw computer, tablet/IPad, mobiele telefoon of een ander digitaal apparaat niet meer werkt. De whizzkids kunnen van alles. Van het aansluiten van internet en het maken van een back-up tot het repareren van uw digitale televisie of smartphone. Zelfs computerles aan huis behoort tot de mogelijkheden. U krijgt via Thebe Extra maar liefst 50% korting op een abonnement op de technische hulp van Student aan huis.

Bekijk de korting:
Algemeen
Dag en tijd

Leden van Thebe Extra ontvangen 50% korting op het eerste jaarabonnement van Studentaanhuis. Normaal € 15,50. Met ledenkorting € 7,75.
Hulp aan huis kost € 10,50 per kwartier (minimale afname is een half uur). U betaalt voorfietskosten á € 9,50.

Hulp op afstand is ook mogelijk met het computerprogramma TeamViewer.
Opstarttarief is € 5,50 en € 0,99 per minuut. Zonder abonnement  is dat € 1,15 per minuut.

Studentaanhuis zet gedreven studenten in voor het oplossen van IT-problemen aan huis. Het mes snijdt aan twee kanten. U wordt geholpen, zij doen werkervaring op en verdienen een zakcentje. Als u een abonnement neemt, bent u een jaar lang verzekerd van voordelige IT-hulp aan huis.

Aanmelden
U maakt een afspraak via het formulier op deze website of door te bellen met het afsprakenbureau: 088 –  2200 200. Tijdens de afspraak zelf tekent u het aanmeldformulier en zet daar uw Thebe Extra-lidnummer op. De korting van 50% op het lidmaatschap wordt dan automatisch berekend.

Een afspraak maken kan telefonisch of via het formulier op de website. Bent u eenmaal klant, dan kunt u voortaan online zelf een student boeken.

Een afspraak kan ingepland worden van maandag tot en met zondag tussen 8.00 tot 22.00 uur.

088 374 75 76