Join de Klup!

Een gesprekje of sociaal contact doet vaak al veel voor uw gezondheid en vitaliteit. En daar willen wij u bij helpen.

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten? Klup is hét sociale platform voor 50-plussers om samen leuke activiteiten te ondernemen. Zoekt u iemand om er samen op uit te gaan? Of lijkt het u gezellig om in groepen verrassende uitjes te ontdekken? Meld u snel aan en geniet wekelijks van honderden activiteiten. Van samen wandelen, fietsen en tennissen tot kookworkshops, culturele activiteiten en reizen. 

Probeer Klup gratis en vrijblijvend uit! In samenwerking met VGZ geven wij een gratis lidmaatschap op Klup weg voor zes maanden aan de eerste 100 Thebe Extra-leden die zich aanmelden!

Een greep uit de activiteiten


Kluppen

Wandeltochten

Van stadswandeling tot boswandeling. Soms ook wel eens met een natuurgids van IVN erbij. Op zondag 2 januari 2022 start vanuit Culemborg de 15 km lange wandeltocht over het Kuilenburgerpad. Zin om mee te gaan?
Kluppen

Concerten

Naar een concert in Muziekgebouw Eindhoven of naar een band luisteren in de Cacaofabriek in Helmond. Dit en nog veel meer muzikale evenementen waar u met anderen naartoe kunt.
Kluppen

Borrelen

Van tijd tot tijd is ergens wel een borrel. Zelf iets organiseren is ook mogelijk via Klup! U kunt dan via dit platform een oproep plaatsen.

Paul zegt over Kluppen:

“Klup heeft mij heel veel positieve dingen gebracht. Nieuwe uitdagingen, nieuwe impulsen en natuurlijk nieuwe mensen. Je leert zo veel over nieuwe mensen, hoe ze denken en hoe ze staan in het leven, dat brengt jou ook weer een level hoger.”

Kluppen

Over Klup

Klup is opgericht door Michelle Wolters en Michiel van den Berg. Het idee van Klup is ontstaan toen de vader van Michelle er alleen voor kwam te staan en hij een aantal jaren geleden verhuisde van Brabant naar Amsterdam. Maar hoe vond hij die Brabantse gezelligheid ook in Amsterdam en hoe bouwde hij een nieuw netwerk op? Na enig onderzoek kwamen Michelle en Michiel erachter dat hier geen eigentijdse en vooral leuke ‘online’ manier voor was. Zo startten zij Klup: online ontmoeten en offline afspreken, dat is dus wat u met Klup doet!

 

Deze actie is tot stand gekomen in samenwerking met:VGZ

088 374 75 76