Ledenmiddag

Ledenavond:
Gun jezelf geluk!

Dinsdag 4 april in Loon op Zand

Op dinsdag 4 april is er voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra een informatieve (gratis) avond in De Wetering, Weteringplein 1 in Loon op Zand. De bijeenkomst gaat over geluk en hoe u soms zelf in de hand kunt hebben hoe gelukkig u zich voelt. Leden zijn van harte welkom en mogen ook een introducée meenemen. Wij ontvangen u graag vanaf 19.00 uur met een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Komt u ook?

Wat vindt u belangrijk in het leven? Wat maakt u gelukkig? Wat bepaalt of u zich goed voelt, en heeft dat alleen met lichamelijke gezondheid te maken? Of speelt er misschien meer? Deze bijeenkomst hebben wij al eerder op verschillende plekken georganiseerd en krijgt erg positieve reacties van de bezoekers.

Gastspreker Maria Grijpma (auteur, trainer, coach en particulier verpleegkundige en o.a. bekend als schrijver van ‘Handboek voor klein geluk’  en ‘Klein geluk voor de mantelzorger’) en onze eigen ledenconsulent Luuk Touw geven u deze avond graag nieuwe inzichten. Zij laten u zien waar u zelf invloed op heeft en zetten u aan het denken. Zij nodigen u uit om actief mee te doen en te reageren. Deelnemers krijgen het boekje ‘Klein geluk voor de Mantelzorger’ als cadeautje mee naar huis.

Ook is Karin Filippo, voedingsconsulent uit Loon op Zand aanwezig om u tips te geven op het gebied van gezondheid. Verder zal Jack Vrins (cateraar van Lekker gewoon uit Loon) u in de pauze kennis laten maken met zijn producten.

Wij vinden het fijn u bij deze bijeenkomst te zien. Deelname is zoals gezegd gratis.
Meld u wel even aan via onderstaand formulier of bel naar 088 – 374 75 76.

 

Datum & tijd
Dinsdag 4 april om 19.00 uur

Locatie:
De Wetering
Weteringplein 1
5175 BZ Loon op Zand

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens:

U mag een introducé meenemen die geen lid is van Thebe Extra.
Adres*
088 374 75 76