Tuinonderhoud met korting

Wanneer u last heeft vanwege fysieke ongemakken of vanwege een gebrek aan tijd en energie komt u wellicht niet altijd toe aan het onderhoud aan uw tuin. Het is dan fijn dat u terug kunt vallen op vakkundige tuinmannen die voor u de klusjes opknappen. Gewoon wanneer u dat wilt. Handig voor als uw tuin winterklaar gemaakt moet worden of als het gazon dringend gemaaid moeten worden!

Via Ledenverenging Thebe Extra kunt u gebruik maken van een aantal verschillende diensten die allen weer hun eigen specialiteiten hebben. Of het nou gaat om het maaien van het gras of aanleggen van een compleet nieuwe tuin, via Ledenvereniging Thebe Extra kunt u altijd gebruikmaken van de juiste dienstverlener tegen een aantrekkelijke korting.

Onze diensten:

Tuinonderhoud Ronald van Spaendonk
De vakkundige en ervaren hovenier Roland van Spaendonk kan met zijn mannen iedere tuinklus aan. Roland van Spaendonk is een tuinman in hart en nieren. Ze ruimen voor vertrek alles netjes op, zodat u meteen kunt beginnen met genieten van uw bijgewerkte tuin.

Klusup
Voor tuinonderhoud komt Klusup graag naar u toe. Van grasmaaien en onkruid wieden tot heggen snoeien en (kleine) bomen omzagen. Klusup zorgt door heel Nederland voor tevreden klanten, zij hanteren namelijk een hele mooie tevredenheidsgarantie: niet tevreden, klus opnieuw.

Hulpstudent.nl
Sommige klusjes in en om huis die uw pet of agenda te boven gaan, laat u met een gerust hart over aan Hulpstudent.nl. Hun beschikbare studenten zijn gemotiveerd en flexibel in hun tijd. Zij kunnen voor u boodschappen gaan doen, huishoudelijk werk uitvoeren maar bijvoorbeeld ook tuinieren. Zij zijn nog jong en zijn lichamelijk hier goed toe in staat!

LekkerLeven
LekkerLeven ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Deze organisatie bemiddelt voor ruim een miljoen huishoudens en werkt hiervoor samen met meer dan 1200 dienstverleners. Hieronder vallen diensten zoals huishoudelijke hulp en klusjesmannen onder, maar ook tuinmannen en hoveniers.

 • Klusup

  Heeft u een (tuin)klus liggen die uitgevoerd moet worden? Onze tuin- en klusjesmannen staan voor u klaar. We begrijpen dat betrouwbaarheid en ervaring belangrijke punten zijn voor een goede dienstverlener, daarom zijn alle tuin- en klusjesmannen hierop geselecteerd.

 • Van Spaendonk

  Van Spaendonk staat voor ouderwets goede service voor een mooie prijs. We voldoen graag aan uw wensen, dus we spreken uw opdracht voor de start goed met u door.

 • Hulpstudent aan huis

  Hulpstudent.nl bemiddelt tussen particulieren en verantwoordelijke Hulpstudenten. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang de Hulpstudent langskomt.

 • LekkerLeven

  LekkerLeven ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. Deze organisatie bemiddelt voor ruim een miljoen huishoudens en werkt hiervoor samen met meer dan 1200 dienstverleners.

Kijk ook eens naar onze voordelen