Tuinonderhoud met korting

Wanneer u last heeft vanwege fysieke ongemakken of vanwege een gebrek aan tijd en energie komt u wellicht niet altijd toe aan het onderhoud aan uw tuin. Het is dan fijn dat u terug kunt vallen op vakkundige tuinmannen die voor u de klusjes opknappen. Gewoon wanneer u dat wilt. Handig voor als uw tuin winterklaar gemaakt moet worden of als het gazon dringend gemaaid moeten worden!

Via Ledenverenging Thebe Extra kunt u gebruik maken van een aantal verschillende diensten die allen weer hun eigen specialiteiten hebben. Of het nou gaat om het maaien van het gras of aanleggen van een compleet nieuwe tuin, via Ledenvereniging Thebe Extra kunt u altijd gebruikmaken van de juiste dienstverlener tegen een aantrekkelijke korting.

Onze diensten:

Hulpstudent.nl
Sommige klusjes in en om huis die uw pet of agenda te boven gaan, laat u met een gerust hart over aan Hulpstudent.nl. Hun beschikbare studenten zijn gemotiveerd en flexibel in hun tijd. Zij kunnen voor u boodschappen gaan doen, huishoudelijk werk uitvoeren maar bijvoorbeeld ook tuinieren. Zij zijn nog jong en zijn lichamelijk hier goed toe in staat!

UWassistent
Heeft u een heg of bomen die gesnoeid moeten worden? Wilt u het gras laten maaien of onkruid wieden? Voor deze kleine klussen en ander tuinonderhoud kunt u terecht bij UWassistent. Zij leveren een betrouwbare tuinhulp.

 • Hulpstudent aan huis

  Hulpstudent.nl bemiddelt tussen particulieren en verantwoordelijke Hulpstudenten. Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang de Hulpstudent langskomt.

 • UWassistent

  UWassistent ondersteunt ouderen om zo actief en zorgeloos mogelijk zelfstandig thuis te wonen. U kunt bij UWassistent terecht voor huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en begeleiding. UWassistent is landelijk actief en werkt met lokale contactpersonen.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Huishoudelijke hulp via UWassistent
  Korting

  Huishoudelijke hulp via UWassistent

  U wilt zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen maar bent niet meer in staat al uw tijd en energie in het huishouden te steken. UWassistent biedt uitkomst voor ouderen die behoefte hebben aan zorg- en gemaksdiensten aan huis.