Helpende handen

Onze Klusvrouw
Klusdienst aan huis

Korting op het uurtarief voor het plaatsen van hulpmiddelen en de gerelateerde aanpassingen

Klusdienst aan huis: Onze Klusvrouw

Onze Klusvrouw is er voor al die klussen die blijven liggen: in én om uw huis. Voor Thebe Extra-leden hanteert Onze Klusvrouw een speciaal kortingstarief voor het plaatsen van hulpmiddelen en de gerelateerde aanpassingen. Daarnaast is Onze Klusvrouw gespecialiseerd in het levensloopbestendig maken van uw woning.

Onze Klusvrouw is van alle markten thuis: van kleine klusjes zoals het kitten van een tegelwandje en het monteren van meubels, tot grotere klussen zoals het schilderen of behangen van een wand, het timmeren van een inbouwkast op maat, het leggen van vloeren. Onze Klusvrouw weet ook raad met uw schuurtje, klussen in de tuin, schilderwerk en zelfs het plaatsen van een buitenkraan is voor haar niet te veel gevraagd. Moet er verhuisd worden? Ook daar draait Onze Klusvrouw haar hand niet voor om!

Bekijk de korting:
Veilig én comfortabel wonen

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra ontvangen korting op het uurtarief. Daarbij krijgt u een gratis ‘Veilig Wonen-check’. 

Ledentarief: € 49,- (normaal tarief € 53,-)
Monteren hulpmiddelen: € 45,-
Voorrijkosten tot 15 km: € 20,-
Voorrijkosten tot 25 km: € 27,50
Vanaf 25 km, toeslag per km: € 0,40

Deze tarieven zijn geldig per 1-1-2024.

Het kan wenselijk zijn wat aanpassingen te plegen aan uw woning zodat u daar veilig kunt blijven wonen. Aanleiding kan zijn: ouderdom, dementie en reuma. Onze Klusvrouw kijkt en denkt graag met u mee over zaken als valpreventie aan de hand van de gestructureerde ‘Veilig wonen check’. Eventuele aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen zoals het plaatsen van steunen en beugels, extra trapleuningen, uw douche antislip maken, doet zij ook graag voor u. Zo behoudt u uw zelfredzaamheid!

Naast veilig wonen, is ook comfortabel wonen een onderwerp waar Onze Klusvrouw zich in thuis voelt. Domotica maken het mogelijk om met slimme snufjes vermoeiende, dagelijkse handelingen te vergemakkelijken. Onze Klusvrouw denkt mee, installeert en geeft toelichting!

088 374 75 76