NabestaandenBox
Zekerheid

Nabestaanden-
box

Laat alles verzorgd achter voor je nabestaanden

NabestaandenBox

Het verlies van een dierbare is een van de moeilijkste ervaringen in het leven. Naast het emotionele leed komen vaak ook administratieve en praktische zorgen naar boven. De NabestaandenBox biedt hierbij uitkomst.

Wat is de NabestaandenBox?
De NabestaandenBox is een gebruiksvriendelijk programma voor Windows (10 of hoger) en Mac (OSX 11 en hoger) waarmee je een compleet document opstelt waarin jouw nabestaanden alles kunnen terugvinden zoals:

  • Familie en belangrijke contacten
  • Inkomen, financiën, verzekeringen
  • Woning, voertuigen en bezittingen
  • Leveranciers, abonnementen, lidmaatschappen
  • Inloggegevens
  • Wilsverklaringen, belangenbehartiging en uitvaartwensen

Na het invullen van alle gegevens sla je de informatie eenvoudig op in een PDF-document of je print deze uit. Zo kun je de gegevens gemakkelijk delen met toekomstige nabestaanden. Het programma is niet geschikt voor tablet of smartphone.

Ledenvoordeel
De NabestaandenBox kost € 39,50 (normale prijs). Leden ontvangen € 7 korting en betalen € 32,50 door gebruik te maken van een speciale kortingscode. Deze kortingscode vind je in de Thebe Extra Voordeelwinkel. Hier kun je ook meteen de NabestaandenBox bestellen.

De voordelen van de NabestaandenBox

1. Duidelijke structuur en overzicht
De NabestaandenBox begeleidt je bij het invoeren en opslaan van essentiële informatie zoals contactgegevens van familie en belangrijke contacten, financiële gegevens, bezittingen en persoonlijke wensen. Dit zorgt voor een gestructureerd en overzichtelijk document dat je nabestaanden helpt om niets over het hoofd te zien. De NabestaandenBox helpt je om 100% volledig te zijn.

2. Gebruiksvriendelijk en toegankelijk
Beschikbaar voor zowel Windows als Mac, kun je de NabestaandenBox op elk gewenst moment invullen. Het programma is eenvoudig in gebruik en stelt je in staat om alle belangrijke informatie gemakkelijk in te voeren en op te slaan.

3. Veiligheid en privacy
De NabestaandenBox slaat alle gegevens lokaal op, zonder gebruik te maken van cloudopslag. Alles gebeurt offline en lokaal op uw eigen computer. Dit garandeert dat je persoonlijke informatie veilig en privé blijft. Je kunt het eindresultaat opslaan als PDF of uitprinten, zodat je nabestaanden er eenvoudig bij kunnen.

4. Aanvulling op je testament
Hoewel een testament juridische zaken regelt, vult de NabestaandenBox dit aan met praktische informatie zoals inloggegevens voor online accounts, abonnementen en uitvaartwensen. Hierdoor wordt het een waardevolle aanvulling op je testament, die je nabestaanden veel extra werk en zorgen bespaart.

5. Geen abonnement
Je koopt éénmalig het programma.

Voor meer informatie, bezoek de website: NabestaandenBox.nl.

Alleen voor leden
Deze aanbieding geldt alleen voor leden van Thebe Extra. Heb je interesse en ben je nog geen lid? Een lidmaatschap biedt vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

.

Ledenvoordeel
Over NabestaandenBox

De NabestaandenBox kost € 39,50 (normale prijs). Leden ontvangen € 7 korting en betalen € 32,50 door gebruik te maken van een speciale kortingscode. Deze kortingscode vindt u in de Thebe Extra Voordeelwinkel. Hier kunt u ook meteen de NabestaandenBox bestellen.

NabestaandenBox B.V.
Van Linschotenlaan 417
1212 DW Hilversum

https://nabestaandenbox.nl/

Nabestaandenbox

088 374 75 76