Ontspanning

Games for
Health

Spelletjes die de gezondheid bevorderen… Kwist’t, Poetic Memory en Poetic Numbers.

Games for Health

Spelletjes die de gezondheid bevorderen… dat is waar het bij Games for Health om gaat. Op een leuke en ontspannen manier iemand beter leren kennen door verhalen op te halen – die goed van pas komen wanneer zorg nodig is – of een memoryspel waarbij het om de verbeelding en de verbinding gaat. De Games for Health spellen zijn tijdelijk tot 1 september 2024 met ledenkorting te bestellen. De prijzen vindt u onderaan deze pagina.

  • Bordspel Kwist’t
  • Poetic Memory
  • Poetic Numbers

Bestellen
Bestellen kan enkel via e-mail via sandra@andhappy.nl. Vermeld hierin welk spel(len) u wilt bestellen. De kosten per spel vindt u onderaan op deze pagina. De leverancier neemt vervolgens contact met u op inzake de betaling en de levering.

Bordspel Kwist’t
Een bordspel om een familielid, geliefde of cliënt écht te leren kennen. Waar is je (groot)vader geboren en opgegroeid? Waar kun je je (groot)moeder voor uit bed halen? Wat zijn iemands grootste angsten of mooiste avonturen? Het verkrijgen van deze informatie is essentieel om persoonsgerichte zorg te leveren en vormt de basis van dit spel. De antwoorden leveren hilarische situaties op en geven u een dieper inzicht in de persoon die u dacht te kennen. U leert over passies, dromen, slechte herinneringen en belangrijke zaken die iemand gevormd hebben tot de persoon die hij of zij nu is. Of u nu wint of alle vragen fout hebt… Kwist’t levert alleen maar winnaars op!

Plakboek Kwist’t
Waardevolle weetjes die u ophaalt met het bordspel Kwist’t legt u vast in een leuk levensverhalen boek. Zodra het tijd is voor een intake bij een zorginstelling, is het plakboek een uniek levensdocument dat de juiste informatie en aanknopingspunten bevat om iemand een fijn nieuw of tijdelijk thuis te geven.

Poetic Memory
Het spel dat je helpt weer contact te maken met mensen met dementie. Poetic Memory is meer dan een memoryspel. Twee beelden gaan uit van dezelfde vorm en kleur, maar veranderen in totaal iets anders. Dit zet aan tot verbeelding, gesprekken en andere manieren van contact. De afbeeldingen zijn eenvoudig, kleurrijk en gemaakt voor volwassenen. Ze geven de vrijheid om te spreken, omdat het speelt wat met mensen met dementie nog wel weten en niet zozeer wat ze zich niet meer kunnen herinneren.

Poetic Numbers
Een kaartspel waarmee kinderen spelenderwijs leren rekenen. Beelden zijn handige hulpmiddelen om wiskundige concepten te leren. Ze helpen nummers makkelijker te herkennen of te onthouden. Ook voor kinderen met dyslexie kan dit spel een visuele hulpbron zijn. In plaats van te worstelen met abstracte getallen, kunnen kinderen omgaan met dieren, sporten, beroepen en objecten.

Alleen voor leden
Heeft u interesse en bent u nog geen lid? Een lidmaatschap biedt u vele voordelen! Bel naar 088 374 75 76 of kijk op thebe-extra.nl/lidmaatschap.

Ledenvoordeel
Bestellen
Spel Bordspel Kwist’t Plakboek Kwist’t Poetic Memory Poetic Numbers
Reguliere prijs € 39,95 € 14,95 € 25,00 € 12,50
Verzendkosten regulier € 6,95 € 4,15 € 6,95 € 4,15
Ledenprijs Thebe Extra € 29,95 € 11,95 € 19,95 € 10,00
Verzendkosten Thebe Extra € 6,25 € 3,45 € 6,25 € 3,45

Wilt u één of meerdere spellen bestellen?

Stuur een e-mail naar de leverancier: sandra@andhappy.nl.

Vermeld hierin welk spel(len) u wilt bestellen. De leverancier neemt contact met u op inzake de betaling en levering.

 

088 374 75 76