Informatie en advies

CZ Collectieve zorgverzekering

CZ Collectieve zorgverzekering

Via Thebe Extra krijgt u collectieve korting op de aanvullende verzekeringen als u verzekerd bent of zich verzekert bij CZ.

BIJ CZ krijgt u korting op een aanvullende verzekering die past bij úw gezondheid en profiteert u van extra vergoedingen en diensten om te werken aan een gezonde leefstijl. Er zijn zeven aanvullende verzekeringen bij CZ voor extra zorg zoals fysiotherapie, brillen of alternatieve zorg waarop u 5% ledenkorting krijgt. Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u zelfs 10% korting op de premie hiervan én vergoedt CZ de contributie van uw lidmaatschap van Thebe Extra!

Ook op de tandartsverzekering via CZ geldt 5% ledenkorting. Naast de collectieve kortingen op de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekering biedt CZ ook veel hulp, advies en ondersteuning op het gebied van dementie en mantelzorg. Mantelzorgers kunnen bij CZ altijd terecht met al hun vragen en problemen. Daarnaast biedt CZ diverse cursussen en webinars om mensen die voor hun naasten zorgen te helpen bij hun zorgtaken.

Direct uw premie berekenen? Dat kan hier.

De collectieve voordelen die u niet wil missen

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
 • Méér dan 20 extra’s om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.
 • Extra voordelen aanvullende verzekering Leden
  Kiest u voor de aanvullende verzekering Leden? Dan krijgt u 10% korting op de premie hiervan en vergoedt CZ uw contributie.
Ledenvoordeel
Algemeen

Leden van Thebe Extra profiteren van de volgende korting bij CZ:

 • 5% korting op de aanvullende verzekeringen 
 • 10% korting op de aanvullende verzekering Leden. Kiest u hiervoor, dan vergoedt CZ de contributie van uw lidmaatschap van Thebe Extra! 
 • 5% korting op de tandartsverzekeringen

Deze korting geldt voor alle gezinsleden die op uw adres wonen.

Lees meer over het declareren van uw lidmaatschap op www.thebe-extra.nl/declareren

Aanvragen van de collectieve zorgverzekering:

Een collectieve zorgverzekering bij CZ aanvragen kan op de volgende manieren:

 • Ga naar: www.cz.nl/collectief/thebeextra en klik op ‘Bereken uw premie in 2 minuten’. U krijgt automatisch de premies voor 2023 te zien voor leden van Ledenvereniging Thebe Extra.
 • Via uw Mijn.cz.nl-account: sluit direct uw verzekering af met collectiviteitsnummer 2358085.
 • U kunt telefonisch contact opnemen met CZ via 088 – 555 77 77. Bij uw aanvraag geeft u collectiviteitsnummer 2358085 door.

Bij CZ kunt u kiezen uit drie soorten basisverzekeringen. Het verschil zit vooral in de hoogte van de vergoeding die u krijgt als u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat. Bij de Zorgbewust polis krijgt u dan het minst vergoed en bij de Zorgkeuzepolis het meest. Wijzigen van uw pakket als u al verzekerd bent bij CZ kan maandelijks. Wijzigen van zorgverzekeraar kan één keer per jaar (voor 1 januari).
U kunt de premie met korting berekenen via deze site: www.cz.nl/collectief/thebeextra

Kiest u voor de aanvullende verzekering ‘Leden’? Dan vergoedt CZ de contributie van Thebe Extra!

088 374 75 76