Is uw woning makkelijk doelwit?

Voorkom dat inbrekers eenvoudig binnenkomen, voorzie uw huis van sloten met het SKG-keurmerk.

Het belang van hang- en sluitwerk

Beveiligen is een combinatie van afsluiten, opletten en technische maatregelen. Het gebruik van goedgekeurd hang- en sluitwerk op ramen, (garage)deuren en lichtkoepels vormt de basis van een goede beveiliging.

In onderstaand filmpje ziet u een aantal veelvoorkomende inbraakmethodes en ziet u hoe goed hang- en sluitwerk het verschil kan maken.

.

 

SKG®-logo

Goedgekeurd hang- en sluitwerk herkent u aan het SKG®-logo, met sterren. Het advies is om altijd te kiezen voor een SKG goedgekeurd slot met 3 sterren. SKG gecertificeerde sloten zijn getest en voldoen aan het Politie Keurmerk.

Heeft u uw huis voorzien goede sloten? Gebruik deze dan ook op de juiste manier en sluit ramen en deuren, ook als u (even) de deur uitgaat.

.

Ledenvoordeel Inbraakproof

Laat hang- en sluitwerk altijd door een erkend PKVW (Politie Keurmerk) installateur monteren. Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra, kunt u met voordeel profiteren van de diensten van het erkende Politie Keurmerkbedrijf ‘Inbraakproof’.
.
Bekijk het ledenvoordeel via Inbraakproof
.

Op de website van ‘Inbraakproof’ vindt u meer informatie hang- en sluitwerk en alarm- en camerasystemen zie: www.inbraakproof.nl.
.

Terug naar inbraakpreventie
088 374 75 76