Inbraakpreventie
Zekerheid

Voel u veilig met Inbraak-
proof

Vraag de gratis inbraakscan aan

Voel u veilig met Inbraakproof

De meeste huizen zijn onvoldoende beveiligd. Wist u dat een inbreker gemiddeld minder dan 30 seconden nodig heeft om een woning binnen te komen? U kunt dit voorkomen. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen verlaagt u de inbraakkans tot wel 95%.

Inbraakproof is er om uw woning een stuk veiliger te maken. Zij zorgen ervoor dat u met een gerust hart de deur uit kunt en u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw woning.

Ledenvoordeel
Algemeen

Als lid van Ledenvereniging Thebe Extra, kunt u nu met voordeel profiteren van de diensten van het erkende Politiekeurmerkbedrijf Inbraakproof. U ontvangt de volgende korting:

  • U kunt een gratis inbraakscan aanvragen t.w.v. € 69,-.
  • U ontvangt 5% korting op verbeterde veiligheidsloten, alarmen of camera’s.
  • U ontvangt 25% korting op de levering en installatie van een Video deurintercom.

Tijdens een woningscan kijkt iemand van Inbraakproof naar wat er in orde is, wat is verouderd of wat er een vervanging toe is. Daarnaast kijken zij samen met u waar de verbeterpunten omtrent beveiliging zitten in uw woning. Ook brandpreventie komt hierbij aan bod.
Samen met de adviseur komt u tot een verbeterplan. U ontvangt van de adviseur hiervoor een passende offerte, waarbij uw voordeel direct wordt toegekend. Wanneer u voor woningaanpassingen conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen kiest, ontvangt u een officieel certificaat, inclusief bijhorende stickers. Dit certificaat biedt vaak premievoordeel bij uw verzekeraar, of is een meerwaarde bij de verkoop van uw woning.
Wilt u meer weten over de woningscans van Inbraakproof of bent u op zoek naar meer informatie: klik hier. U kunt ook contact opnemen met Inbraakproof op telefoonnummer: 0800-0084.

088 374 75 76