Gemeente
Etten-Leur

De weg vinden in uw gemeente

Wat doen mensen voor elkaar in de gemeente Etten-Leur?

De weg vinden in de gemeente Etten-Leur: Thebe Extra helpt u daarbij. Op deze pagina vindt u informatie over waar u moet zijn bij welke instantie als u hulp nodig heeft of juist uw hulp wilt aanbieden als vrijwilliger.

Gemeente Etten-Leur
Luuk

Contact

Luuk is de ledenconsulent vanuit Thebe Extra. Hij is het aanspreekpunt voor inwoners van de gemeente Etten-Leur. Heeft u advies nodig of heeft u vragen over wonen, zorg of welzijn? Of zoekt u juist mogelijkheden voor het ontplooien van mooie initiatieven ter verbetering van buurt of wijk? Neem dan contact op met Luuk via tel. 088 374 75 76 tijdens kantoortijden of stuur een mail naar: ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Lokale initiatieven in de gemeente Etten-Leur

Onderstaand initiatief is mede mogelijk gemaakt met steun van het Stimuleringsfonds van Thebe Extra.

Heeft u een initiatief voor deze gemeente waarbij u ondersteuning nodig heeft om het op te zetten? We horen het graag! Of kent u een initiatief dat ontbreekt op deze pagina? Laat het ons weten via ledenconsulent@thebe-extra.nl.

Samen Soepen

Samen lekkere soep maken en deze met buurtbewoners eten om elkaar zo beter te leren kennen. Dat is wat Samen Soepen is. Dit initiatief in Etten-Leur heeft het doel om mensen met elkaar te verbinden. Eind juni 2022 is Samen Soepen van start gegaan met behulp van een financiële bijdrage van Thebe Extra. 

De Burendag op 24 en 25 september 2022 staat ook in het teken van Samen Soepen! Op diverse locaties in Etten-Leur bent u welkom om samen te soepen.

Gemeente Etten-Leur

Regionale en nationale initiatieven

Brabant helpt elkaar

Een groep op Facebook waarbij inwoners van de provincie Noord-Brabant hulp kunnen vragen én aanbieden.

> Naar de facebookgroep

Luisterlijn

Heeft u het even moeilijk, voelt u zich alleen of wilt u uw verhaal kwijt, soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die ECHT naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist iemand die u niet persoonlijk kent. Bel 088-0767000 of via de chat op deluisterlijn.nl. 24/7 bereikbaar.

> Naar de luisterlijn.nl

Oranjefonds

Kent u iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag een gratis kaartenset aan en stuur een kaartje!

> Naar het Oranjefonds.nl

Wehelpen.nl

Website voor hulpvraag en aanbod

> Naar wehelpen.nl

Voordeel bij u in de buurt

088 374 75 76