Nieuws | 24 juni 2024

Lichttherapie:
een lamp voor meer energie

Verkrijgbaar bij Medipoint met 15% ledenkorting

Lichttherapie: een lamp voor meer energie

Gebrek aan energie, prikkelbaar, depressieve gevoelens en stemmingswisselingen… herkent u deze seizoensgebonden klachten? Dan kunt u zo maar eens last hebben van een winterdip. Met een lichttherapielamp kunt u deze klachten – die ook voorkomen bij mensen die nachtdiensten draaien – verminderen of tegengaan.  

De lichttherapielamp geeft net zo veel licht als op een zomerse dag, alleen dan zonder UV-licht. Plaats de lamp op een afstand die uw ogen goed bereikt. U hoeft niet in de lamp te kijken en kunt ondertussen gewoon iets anders doen, zoals ontbijten of de krant lezen. Ook het dragen van een bril of lenzen tijdens de behandeling is geen probleem. Voor een merkbaar resultaat moet u de lamp minimaal 10 dagen achter elkaar gebruiken.

Ledenkorting bij Medipoint
Bent u lid van Thebe Extra? Dan ontvangt u 15% korting op de aanschaf van de lichttherapielamp, te koop via Medipoint (op vertoon van uw ledenpas of vermelding van uw lidmaatschapnummer). U betaalt dan € 85,00 (i.p.v. € 99,99). De lamp liever eerst huren? Ook dat is mogelijk. Dan kunt u ervaren wat de lamp voor u doet!

088 374 75 76