Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen als rollators, looprekjes en krukken worden sinds 1 januari 2013 niet meer vergoed door het basispakket van de zorgverzekering. Ook kunt u ze niet langer aftrekken van de inkomstenbelasting. De overheid is van mening dat loophulpmiddelen bij het dagelijks leven horen en dat u die zelf moet betalen. Thebe Extra komt u tegemoet. Als lid kunt u kleine loophulpmiddelen gratis lenen bij de Medipoint thuiszorgwinkel of bij een uitleenpunt bij u in de buurt (maximaal 26 weken per loophulpmiddel).

Uw voordeel

 • gratis lenen loophulpmiddelen
 • 26 weken lang
 • altijd een uitleenpunt in de buurt

Loophulpmiddelen

Heeft u een tijdje een hulpmiddel nodig vanwege revalidatie of operatie? Zonde van uw geld om het te kopen. Via Thebe Extra leent u gratis hulpmiddelen uit een geselecteerd assortiment hulpmiddelen.

Medipoint heeft negen thuiszorgwinkels in Midden- en West-Brabant.

Als lid van Thebe Extra kunt u gratis kleine loophulpmiddelen lenen:

 - Krukken
 - Eiffelkruk (wandelstok met vier poten)
 - Looprek
 - Rollator: er is 1 soort rollator die gratis uitgeleend wordt (lichtgewicht rollators vallen niet onder deze regeling)

Via de website van Medipoint kunt u meer informatie vinden over het lenen van hulpmiddelen.

Rollator check .png
Medipoint

Medipoint winkels zijn te vinden in heel Nederland. Ze zijn goed bereikbaar en ook goed toegankelijk voor mensen met een beperking. Elke winkel heeft een showroom met een scala aan hulpmiddelen.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Hoortoestel op maat

  Hoortoestel op maat

  Hoort u het niet meer zo goed? Laat dan uw gehoor gratis testen in een hoorwinkel van Van Boxtel of bij u aan huis. Met een gehoorapparaat hoort u er weer bij!

 • Medipoint Thuiszorgwinkels
  -15%

  Medipoint Thuiszorgwinkels

  Van fopspeen tot sta-opstoel. De Medipoint Thuiszorgwinkel heeft het allemaal in huis. Een fijn idee dat u als lid van Thebe Extra altijd 15% korting krijgt op koopartikelen!