Saar, heeft altijd tijd voor u!

Particuliere mantelzorger aan huis
Wilt u uw familie ontlasten en/of wilt u juist graag zelfstandig uw reilen en zeilen bepalen? Dan is Saar aan Huis ideaal. De onafhankelijke mantelzorgers van Saar aan Huis komen u helpen wanneer u dat wilt. Met 100% aandacht voor u en uw situatie. Saar komt op afspraak langs om bijvoorbeeld te helpen bij het koken, wassen of boodschappen doen. Of u kunt iets leuks gaan doen, zoals een spelletje of een wandeling maken. Waar u ook behoefte aan heeft; Saar aan Huis komt graag bij u langs. U krijgt altijd hulp van ‘dezelfde Saar’.

Meer weten? Bel 088 – 374 75 76

Uw voordeel

  • Gratis intake bij u thuis
  • 5% korting op uurtarief
  • Ervaren mantelzorgverleners vanaf 40 jaar
  • U kiest zelf een Saar uit
  • Gratis kennismakingsgesprek met een Saar
  • Persoonlijke aandacht en zorg aan huis
  • Kan met én zonder zorgindicatie

Saar aan Huis is een landelijke particuliere mantelzorgorganisatie die ouderen allerlei vormen van ondersteuning biedt om zo lang mogelijk onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen. De organisatie Saar aan Huis bekijkt samen met u welke medewerker het beste bij u past. Bij Saar aan Huis werken voornamelijk vrouwen van boven de 40 jaar met ervaring in de zorg voor ouderen. Via Ledenvereniging Thebe Extra krijgt u korting op deze dienst.

NB. Saar aan Huis verleent geen medische zorg.

Leden van Ledenvereniging Thebe Extra krijgen 5% korting op het uurtarief (vanaf € 23 per uur).

U kunt Saar aan Huis financieren via uw Persoonsgebonden Budget (PGB) als u een indicatie heeft.

 

 

Maak hier een afspraak. Klik op de vestiging bij u in de buurt.

Bedrijfsfilm

Saar aan Huis

Saar aan Huis is een particulier initiatief. Deze organisatie houdt zich bezig met het werven, selecteren en coachen van ervaren helpenden die ouderen ondersteunen met de dagelijkse activiteiten in en om het huis. Voor iedereen is er een passende ‘Saar’!

Kijk ook eens naar onze voordelen