Pedicure aan huis

Mooie, verzorgde voeten willen we allemaal. De Pedicure aan huis biedt uw voeten de juiste verzorging. Ze biedt hulp bij ingegroeide teennagels, kloven, eelt en likdoorns. Als u reuma heeft of diabetes krijgt u een daarop afgestemde behandeling. Is er ondanks goede verzorging toch iets aan de hand met uw voeten, ga dan zelf niet experimenteren. Laat de pedicure ernaar kijken. Thebe Extra werkt samen met de erkende pedicures van Mobella.

 

Uw voordeel

 • 10% korting
 • snel een afspraak
 • experts voor probleemvoeten

Pedicure aan huis

De Pedicure aan huis kan hetzelfde als een pedicure in een salon. Een behandeling kan bestaan uit het desinfecteren van uw voeten, het knippen en reinigen van nagels en het verwijderen van eelt. Indien nodig worden ook likdoorns, blaren, schimmels en wratten aangepakt. Na afloop krijgt u een ontspannende voetmassage.

Leden van Thebe Extra krijgen 10% korting op een behandeling door de Pedicure aan huis van Mobella

Behandeling

Normale prijs

Prijs voor A-, B- en C-leden

Tarief basisbehandeling

€ 33,90

€ 30,50

Tarief risicovoet (reuma of diabetes)

€ 37,60

€ 33,85

Als u probleemvoeten (risicovoeten) heeft, vergoedt uw verzekeraar mogelijk (deels) de kosten. Check uw pakket.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Audicien aan huis - Oogvoororen.nl
  -€50,-

  Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

  Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.