Pedicure aan huis

Mooie, verzorgde voeten willen we allemaal. De Pedicure aan huis biedt uw voeten de juiste verzorging. Ze biedt hulp bij ingegroeide teennagels, kloven, eelt en likdoorns. Als u reuma heeft of diabetes krijgt u een daarop afgestemde behandeling. Is er ondanks goede verzorging toch iets aan de hand met uw voeten, ga dan zelf niet experimenteren. Laat de pedicure ernaar kijken. Thebe Extra werkt samen met de erkende pedicures van Mobella.

Uw voordeel

 • 10% korting
 • snel een afspraak
 • experts voor probleemvoeten

Pedicure aan huis

De Pedicure aan huis kan hetzelfde als een pedicure in een salon. Een behandeling kan bestaan uit het desinfecteren van uw voeten, het knippen en reinigen van nagels en het verwijderen van eelt. Indien nodig worden ook likdoorns, blaren, schimmels en wratten aangepakt. Na afloop krijgt u een ontspannende voetmassage.

Leden van Thebe Extra krijgen 10% korting op een behandeling door de Pedicure aan huis van Mobella

Behandeling

Normale prijs

Prijs voor A-, B- en C-leden

Tarief basisbehandeling

€ 32,10

€ 28,90

Tarief risicovoet (reuma of diabetes)

€ 35,00

€ 31,50

Als u probleemvoeten (risicovoeten) heeft, vergoedt uw verzekeraar mogelijk (deels) de kosten. Check uw pakket.

Mobella

De ervaren Mobella levert Op &Top Thuiskappers. Zijgaan regelmatig op training en ze zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Ook voor hipsters dus.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Klussendienst aan huis
  Korting

  Klussendienst aan huis

  Help, mijn man is klusser! Laat de Klussendienst aan huis van Thebe Extra komen en de klus wordt snel en voordelig geklaard. Daar hoeft geen tv-programma bij aan te pas te komen.