Maaltijden aan huis

Geen puf, zin of tijd om zelf te koken? Bestel dan eenvoudig uw maaltijden via Maaltijden aan huis. Ledenvereniging Thebe Extra werkt samen met 'Heerlijk aan Tafel', een Brabantse keuken die zoveel mogelijk werkt met lokale en verse producten. Ideaal voor ouderen, drukke gezinnen, kersverse ouders of mensen die (tijdelijk) niet zelf kunnen of willen koken. Met de voordelen van Thebe Extra.

Uw voordeel

 • tot bijna 50% korting op hoofdgerecht
 • twee weken lang korting
 • veel variatie

Grote keuzevrijheid

Bij Heerlijk aan Tafel heeft u dagelijks de keuze uit vijftien losse gerechten, waarmee u eindeloos kunt variëren. Kiest u bijvoorbeeld voor een compleet driegangenmenu of alleen voor een hoofdgerecht? U bepaalt ook zelf voor hoeveel dagen per week u eten wilt bestellen. Een extra portie is geen enkel probleem: één telefoontje en het wordt geregeld. Uiteraard houden we ook rekening met al uw dieetwensen.

Klik hier voor het bezorggebied van Heerlijk aan Tafel.

[extra pagina voor afbeelding bezorggebied]

Heerlijk aan Tafel kookt en bezorgt dagelijks, alleen het eten voor het weekend ontvangt u op vrijdag. De maaltijden worden, zoveel mogelijk door vaste chauffeurs, gekoeld aangeleverd op een 3-vaksbord. U verwarmt dit zelf even in uw magnetron of oven. Zo kunt u op ieder gewenst tijdstip eten.

 

Dagverse maaltijd*

Normale prijs

€ 6,50

Thebe Extra A-lid

€ 5,20

Thebe Extra B-lid

€ 4,55

Thebe Extra C-lid

€ 3,90

*) Als Thebe Extra lid ontvangt u korting op het hoofdgerecht in de periode van twee aaneengesloten leverweken. De korting waar u recht op heeft, wordt verrekend met de leverancier.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Klussendienst aan huis
  Korting

  Klussendienst aan huis

  Help, mijn man is klusser! Laat de Klussendienst aan huis van Thebe Extra komen en de klus wordt snel en voordelig geklaard. Daar hoeft geen tv-programma bij aan te pas te komen.