Maaltijden van Food Connect, nog meer voordeel voor leden

Geen puf, zin of tijd om zelf te koken? Maar u wilt wél gezond en lekker eten? Probeer dan eens de gevarieerde koelverse of vriesverse maaltijden van Ledenvereniging Thebe Extra, verzorgd door Food Connect. Ideaal voor ouderen, drukke gezinnen, kersverse ouders of anderen die (tijdelijk) niet zelf kunnen of willen koken. Food Connect bezorgd in het hele werkgebied van Ledenvereniging Thebe Extra. 

Food Connect blijft uw maaltijden bezorgen
Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus veelvuldig in het nieuws is. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u vragen oproept omtrent de bezorging van uw maaltijden. Graag stelt ook Food Connect u gerust: “We blijven uw maaltijden bij u thuisbezorgen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de landelijke voorschriften en hebben o.a. onze bezorgers extra voorzorgsmaatregelen getroffen: ze geven momenteel geen handen, geven de maaltijden bij de deur af, houden minimaal 1,5 meter afstand en desinfecteren hun handen voor en na elke bezorging. Het is belangrijk, en zeker in deze tijd, om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. We staan klaar voor onze klanten”. Meer informatie over de extra voorzorgsmaatregelen vindt u hier.

Uw voordeel

 • kennismakingsactie voor nieuwe klanten

 • al vanaf € 5,17 per maaltijd

 • gratis bezorging voor leden

 • makkelijk ook online te bestellen

 • bezorging in alle gemeentes

Vers op Maat

U heeft elke dag de keuze uit vijf verschillende gerechten. U kunt kiezen uit vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, met daarbij verse groenten, aardappels en sauzen. Ook bieden we gerechten met een Oosters, Werelds of Italiaans tintje. Onze koks houden graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Als u bijvoorbeeld vegetarisch, zoutarm, glutenvrij of gemalen voeding wenst dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanpassen van de portiegrootte is mogelijk. Wilt u een exta portie groente, maar ook een exta portie heerlijk gebakken aardappelen  Helemaal op de wensen van u afgestemd. Food Connect werkt zoveel mogelijk met eerlijke streekproducten.

Het is ook mogelijk om vriesverse maaltijden te bestellen. Handig als u een drukke dag heeft gehad, onverwacht alleen moet eten of een extra eter aan tafel krijgt. Ook de vriesverse maaltijden hebben een ruim assortiment. Eet smakelijk!

Food Connect bezorgd in alle gemeenten.

Schermafbeelding 2021-02-23 135802.jpg

Food Connect bezorgt de maaltijden één keer per week gekoeld of diepgevroren bij u thuis, zoveel mogelijk door vaste chauffeurs. U verwarmt de maaltijden zelf in de magnetron of oven. Zo kunt u op ieder gewenst tijdstip eten.

Hoe langer u lid bent, hoe meer korting u krijgt op uw bestelling. 

 

Koelvers

Vriesvers

Thebe Extra A-lid

Vanaf € 6,49 + gratis bezorging

Vanaf € 5,39 + gratis bezorging

Thebe Extra B-lid

Vanaf € 6,33 + gratis bezorging

Vanaf € 5,26 + gratis bezorging

Thebe Extra C-lid

Vanaf € 6,23 + gratis bezorging

Vanaf € 5,17 + gratis bezorging

Let op! Houdt bij contact met Foodconnect uw ledenpas van Thebe Extra bij de hand. U dient bij het eerste contact aan te geven dat u lid bent en uw lidmaatschapsnummer door te geven. De korting kan namelijk niet meer met terugwerkende kracht verrekend worden.

Eenmalige kennismakingsactie voor nieuwe klanten
Eerst eens proeven? Bestel dan een proefpakket van 3 verse of vriesverse maaltijden voor maar € 15,00 of 5 maaltijden voor € 20,00! Geef bij uw bestelling aan: proefpakket flyer Thebe Extra. 

Extra portie

Extra aardappelen, rijst € 1,50
Extra groente € 1,50
Extra jus of saus € 0,60 

Bestellen kan op verschillende manieren

 1. Telefonisch, door de bestelling door te geven aan de klantenservice via het telefoonnummer 0888-101010. (Houdt uw ledenpas bij de hand)
 2. Via het invullen van de menukeuzelijst die u krijgt via onze bezorgers .
 3. Bestellen via de webshop.
Proefpakket_OnlineAfbeelding_Voorjaar2021.jpg
Food Connect

Alle maaltijden zijn met de grootst mogelijke zorg bereid en bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, volgens de richtlijnen ‘goede voeding’ van het Voedingscentrum. De keuken van Food Connect voldoet aan hoge eisen van HACCP. Voor u betekent dit een voedzame, gezonde maaltijd met een grote mate van voedselveiligheid.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Audicien aan huis - Oogvoororen.nl
  -€50,-

  Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

  Een audicien aan huis is dé uitkomst voor iedereen die hoortoestellen draagt of gaat dragen. U heeft geen gedoe meer met het openbaar vervoer, files of wachtrijen. Het toestel wordt altijd in een vertrouwde omgeving afgesteld en u kunt uw hoortoestel direct uitproberen.

 • Huishoudelijke hulp met korting
  Korting

  Huishoudelijke hulp met korting

  Leeft u lekker of… is de tijd aangebroken om zelf wat minder in en om huis te gaan doen? Dan zet Thebe Extra graag de wapperende handjes voor u in.