Nieuw! Maaltijden van Food Connect, nog meer voordeel voor leden

Geen puf, zin of tijd om zelf te koken? Maar u wilt wél gezond en lekker eten? Probeer dan eens de gevarieerde koelverse of vriesverse maaltijden van Ledenvereniging Thebe Extra, verzorgd door Food Connect. Ideaal voor ouderen, drukke gezinnen, kersverse ouders of anderen die (tijdelijk) niet zelf kunnen of willen koken. Via de boodschappenservice kunt u daarnaast ook wekelijks uw verse boodschappen laten bezorgen bij de bestelde maaltijd. Met de voordelen van Ledenvereniging Thebe Extra.

Bestellen kan op verschillende manieren

 1. Telefonisch, door de bestelling door te geven aan de klantenservice via het telefoonnummer 0888-101010.
 2. Via het invullen van de menukeuzelijst die u krijgt via onze bezorgers .
 3. Bestelllen via de webshop 

Uw voordeel

 • kennismakingsactie voor nieuwe klanten

 • al vanaf € 5,35 per maaltijd

 • gratis bezorging voor leden

 • ook boodschappenservice

foodconnect.png

Vers op Maat

U heeft elke dag de keuze uit vijf verschillende gerechten. U kunt kiezen uit vijf soorten heerlijk bereid vlees of smakelijke vis, met daarbij verse groenten, aardappels en sauzen. Ook bieden we gerechten met een Oosters, Werelds of Italiaans tintje. Onze koks houden graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Als u bijvoorbeeld vegetarisch, zoutarm, glutenvrij of gemalen voeding wenst dan is dat geen enkel probleem. Ook het aanpassen van de portiegrootte is mogelijk. Food Connect werkt zoveel mogelijk met eerlijke streekproducten.

Het is ook mogelijk om vriesverse maaltijden te bestellen. Handig als u een drukke dag heeft gehad, onverwacht alleen moet eten of een extra eter aan tafel krijgt. Ook de vriesverse maaltijden hebben een ruim assortiment. Eet smakelijk!

Food Connect bezorgt de maaltijden in de volgende gemeenten

Food Connect bezorgt in alle gemeenten in het bovenstaande kaartje behalve

 • in  Willemstad in gemeente Moerdijk
 • in Ulvenhout in gemeente Breda
 • in Gilze en Hulten in gemeente Gilze Rijen

 

Food Connect bezorgt de maaltijden en boodschappen één keer per week gekoeld of diepgevroren bij u thuis, zoveel mogelijk door vaste chauffeurs. U verwarmt de maaltijden zelf in de magnetron of oven. Zo kunt u op ieder gewenst tijdstip eten.

Hoe langer u lid bent, hoe meer korting u krijgt op uw bestelling. 

 

Koelverse of diepverse maaltijden

Thebe Extra A-lid

 Vanaf € 5,35 + gratis bezorging

Thebe Extra B-lid

Vanaf € 5,22 + gratis bezorging

Thebe Extra C-lid

Vamaf € 5,14 + gratis bezorging

 

Eenmalige kennismakingsactie voor nieuwe klanten
Eerst eens proeven? Bestel dan een proefpakket van 2 verse of vriesverse maaltijden voor maar € 10,00 of 5 maaltijden voor € 20,00! Geef bij uw bestelling aan: proefpakket flyer Thebe Extra. 
Tot en met 31 december krijgt een gratis puzzelboekje cadeau
 

Food Connect

Alle maaltijden zijn met de grootst mogelijke zorg bereid en bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten, volgens de richtlijnen ‘goede voeding’ van het Voedingscentrum. De keuken van Food Connect voldoet aan hoge eisen van HACCP. Voor u betekent dit een voedzame, gezonde maaltijd met een grote mate van voedselveiligheid.

Kijk ook eens naar onze voordelen

 • Kapper aan huis
  Korting

  Kapper aan huis

  Wilt u uw haar graag thuis laten verzorgen? Of het hele gezin in een keer laten knippen? Boek dan eenvoudig de Kapper aan huis via Thebe Extra.

 • Klussendienst aan huis
  Korting

  Klussendienst aan huis

  Help, mijn man is klusser! Laat de Klussendienst aan huis van Thebe Extra komen en de klus wordt snel en voordelig geklaard. Daar hoeft geen tv-programma bij aan te pas te komen.