Leden-bijeenkomst
samen, voor elkaar

Wat leeft er binnen Made en de gemeente Drimmelen onder de inwoners?

Van en met elkaar

In februari 2023 vond in de Mayboom in Made een bijeenkomst plaats met de centrale vraag ‘u wilt wat doen voor of met de mensen in uw omgeving en weet niet hoe u dat aan moet pakken?’. We nodigden leden en niet-leden uit om hierover samen in gesprek te gaan. 

En wat leverde dat mooie resultaten op… wat leeft er binnen de gemeenschap, waar is behoefte aan als het gaat om er voor elkaar te zijn en welke initiatieven zijn er al op dat gebied? Vooral dat laatste was een eye-opener, want we kwamen tot de ontdekking dat er al veel georganiseerd wordt… alleen is het niet voor iedereen bekend en zichtbaar. Waardevol om te zien dat er meteen al lijntjes werden gelegd. Ook de rol van Thebe Extra hebben we tijdens dit samenzijn benadrukt… het tot stand laten komen en verstevigen van verbindingen. Hiervoor zetten we graag onze kennis, ervaring en netwerk in.
.
.
Terug naar het overzicht

 

 

 

Goed voorbeeld doet volgen!

Wilt u ook graag iets voor anderen betekenen… wij ondersteunen met plezier. In de vorm van kennis, het inzetten van onze netwerk of wellicht met een financiële tegemoetkoming. 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze projectcoördinatoren!

Binnen Thebe Extra houden onze projectcoördinatoren, Annemarieke (foto links) en Jolieke (foto rechts), zich o.a. bezig met lokale initiatieven. Zij begeleiden u graag en denken altijd in mogelijkheden. Doe gerust een beroep op ze.
.
Ze zijn te bereiken via  e-mail: stimuleringsfonds@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76