Deel de zorg-app
Hello 24/7

Krista Peeters deelt haar verhaal over de ervaring die zij heeft met de deel je zorg-app Hello 24/7… digitale hulp speciaal voor mantelzorgers die taken willen verdelen.

Deel de zorg Regel het samen

Ook voor mantelzorgen geldt: vele handen maken licht werk. Het helpt enorm als u als mantelzorger andere mensen kunt inschakelen om samen de taken te verdelen. Maar wie doet wat? En wanneer? Daarbij helpt de app Hello 24/7.

Krista Peeters (45) deelt haar ervaring met deze app.

“Aan het einde van 2022 werd mijn moeder, die 75 jaar oud was, getroffen door een ernstige hersenbloeding. Op dat moment besefte ik dat ik zelf mantelzorger zou worden. Enkele jaren eerder had ik samen met collega Lois het ‘Dagboek van de Mantelzorger’ ontwikkeld, een praktische gids. Hierdoor was ik bekend met de Hello 24/7 app, waarmee je gezamenlijk zorgtaken kunt coördineren. Mijn zus, de kinderen van mijn moeder, mijn vriend, mijn zussen en vrienden van mijn ouders wilden graag helpen. Ik voegde ze toe aan mijn inner circle in de app, zodat ze op de hoogte konden blijven, bezoeken konden plannen, foto’s konden delen en afspraken konden maken, zoals wie er voor mijn vader zou koken.

De app heeft echt geholpen om de zorgtaken te organiseren. Het was al chaotisch genoeg, en de app bracht duidelijkheid. Sinds april is mijn moeder weer thuis na een revalidatie van vier maanden. Haar spraakvermogen is verbeterd, en de revalidatie verloopt voorspoedig. Het lijkt wel een wonder. We zullen de app blijven gebruiken. Mijn vader gebruikt deze nu zelfs om zijn vrijwilligerswerk bij te houden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Voor mijn moeder wordt de app straks als een soort dagboek.”

.
Meer informatie over Hello 24/7

 

De app Hello 24/7 is gratis te installeren en te gebruiken. Wilt u een premium versie? Dan krijgt u als lid van Thebe Extra 15% korting met vouchercode: 85-THBXTR-367

 

Informatie over mantelzorg

Mantelzorg gaat ons allemaal aan. Thebe Extra is er om u te ondersteunen, want u staat er zeker niet alleen voor. Durf om hulp te vragen, we delen onze kennis en expertise graag! 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze ledenconsultenten!

Als u vragen heeft of u wilt meer informatie over mantelzorg, neem dan gerust contact op met één van onze ledenconsulenten. Zij kijken naar uw situatie en helpen u graag op weg.

Ze zijn te bereiken via e-mail: ledenconsulent@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76