Informatie en advies

Deel de zorg-app Hello 24/7

Download de app via Google Play of de App Store gratis. Liever de premium versie met alle diensten van Thebe Extra? Dan ontvangt u 15% korting op de abonnementskosten!

Deel de zorg-app Hello 24/7

Bent u mantelzorger en heeft u de zorg voor uw naaste, een familielid, een vriend of vriendin? Dan rust er een zware last op uw schouders. Hoe fijn is het om de zorg te kunnen delen. Met de app Hello 24/7 organiseert u snel extra helpende handjes en ondersteuning, want mantelzorgen kunt u niet alleen… hoe meer mensen u mobiliseert, hoe beter het zorgt.

Met de app Hello 24/7 regelt u alle zorg makkelijk samen en komt niet alles alleen op u neer… zoals wie-gaat-wanneer-langs tot snel een gezonde maaltijd bestellen.

Personenalarmering
Ook personenalarmering is mogelijk via deze app in de premium plus variant. U kunt de app koppelen met Hello Buddy, een alarmknop die u mee kunt nemen overal naartoe, zowel binnen- als buitenshuis. Met één druk op de knop is er direct een spreek- en luisterverbinding met de alarmcentrale. Via Ledenvereniging Thebe Extra ontvangt u 10% ledenkorting op de aanschaf- en maandelijkse abonnementskosten.

Deel de zorg, regel het samen!

  • Boordevol handige functies, zoals een familie-agenda met alle afspraken, takenlijsten en familiemap.
  • Nodig makkelijk medezorgers uit: familie, vrienden en buren.
  • Houd eenvoudig contact met elkaar dankzij gratis videobellen, chatten.

.

Benieuwd naar de app? Start alvast met Hello Free:

Gratis of 15% korting op de premium versie
Het gebruik van de app is gratis. Wilt u er meer uithalen? Dan kiest u voor een premium versie. Het leuke daarvan is dat u als lid van Thebe Extra 15% korting ontvangt op het maandtarief. U gebruikt hiervoor vouchercode: 85-THBXTR-367

In de premium app vindt u de handige diensten van Thebe Extra terug zoals Maaltijd Thuis en extra mantelzorgondersteuning.

Bekijk onderstaande video om te zien wat Hello 24/7 kan doen voor mantelzorgers.

.

“De app Hello 24/7 ontzorgt echt. Mantelzorgen is al hectisch en onoverzichtelijk genoeg.”
Lees hier hoe Krista Peeters de app ervaart in de zorg voor haar vader en haar moeder.

.

Hoe werkt de kortingsvoucher?
Tarieven abonnementen
Over de app

Hello 24/7 is beschikbaar in een eenvoudige gratis versie. Wilt u extra functies, dan is er ook een premium versie waarin ook de handige diensten van Thebe Extra zijn toegevoegd. In de Premium Plus versie krijgt u onbeperkt toegang tot alle functies en kunt u ook koppelen met personenalarmering. 

Als Thebe Extra-lid ontvangt u 15% korting op de maand- of jaarabonnementen van Hello Premium.

De tarieven van de abonnementsvormen zijn:

Hello Free  Gratis
Hello Premium
Maandabonnement
Leden betalen € 5,99 per maand voor de hele Hello Family (normale prijs € 6,99).
Hello Premium
Jaarabonnement
Leden betalen € 39,90 per jaar voor de hele Hello Family (normale prijs € 47,90)
Hello Premium Plus  Vanaf € 12,99 per maand voor de hele Hello Family

 

 

 

Deel de zorg, regel het samen!

De deel de zorg-app Hello 24/7 is er voor alle mantelzorgers om de zorg te delen… via één centrale plek en agenda, zodat afspraken, taken, informatie en documenten makkelijk en overzichtelijk gedeeld kunnen worden. Met extra opties en handige hulpmiddelen om op een afstand een oogje in het zeil te kunnen houden met verschillende alarm opties die via de app te bedienen zijn. 

Naar de app Hello 24/7
088 374 75 76