Mantelzorg
en balans

Hoe zorgt u er als mantelzorger voor dat u zelf fit en vitaal blijft? Het is belangrijk goed aan u zelf te denken en te werken. We delen een aantal tips!

Mantelzorg en balans

Mantelzorgen kan zwaar zijn en veel moetens, zorgen en stress veroorzaken. Het kost veel energie… zowel fysiek als mentaal. En dus is het des te belangrijker om goed voor uzelf te zorgen! Blijf balans en bouw de nodige ontlading en ontspanning in uw dagelijkse leven. Hoe? Doe u voordeel met onderstaande informatie.


Thebe Extra
Academie

Thebe Extra organiseert diverse workshops die gericht zijn om meer rust en balans in uw lichaam te ervaren en te creëren, waardoor u lekkerder in uw vel blijft of gaat zitten. Met onderwerpen als geluk, ademhaling en alle ballen in de lucht houden.

Zorgverlof... u heeft er recht op

Is de zorg voor een naaste moeilijk of niet meer te combineren met uw werk? Dan heeft u recht op zorgverlof. Er zijn verschillende vormen van verlof... calamiteiten, kortdurend of langdurig verlof. Bekijk wat op u van toepassing is.

Respijt- en logeerzorg voor als de zorg teveel is

Wordt de zorg u als mantelzorger teveel... niets om u voor te schamen. Sterker nog, de overheid motiveert gemeenten en andere organisaties om u zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van hulp aan huis.Aanvullende mantelzorg aanvragen

Bent u op zoek naar ondersteuning of hulp bij uw zorgtaken? Geef dan de zorg voor uw naaste deels of tijdelijk uit handen... er zijn diverse organisaties die huishoudelijke hulp, begeleiding of gezelschap bieden. Maar net waar u behoefte aan heeft!

Informatie over mantelzorg

Mantelzorg gaat ons allemaal aan. Thebe Extra is er om u te ondersteunen, want u staat er zeker niet alleen voor. Durf om hulp te vragen, we delen onze kennis en expertise graag! 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze ledenconsultenten!

Als u vragen heeft of u wilt meer informatie over mantelzorg, neem dan gerust contact op met één van onze ledenconsulenten. Zij kijken naar uw situatie en helpen u graag op weg.

Ze zijn te bereiken via e-mail: ledenconsulent@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76