Aanvullende
mantelzorg

Wordt de zorg voor een naaste of iemand anders te veel? Er zijn diverse organisatie die u deels of tijdelijk kunnen ondersteunen in uw zorgtaak, zodat u af en toe kunt opladen en weer op adem kunt komen. We hebben er een aantal geselecteerd.

Aanvullende mantelzorg

Mantelzorgen vraagt veel van u. Om zelf op de been te blijven, kunt u overwegen een beroep te doen op een organisatie die u kan ondersteunen in uw zorgtaak. U kunt de zorg dan deels of tijdelijk uit handen geven. We zetten een aantal van mogelijkheden op een rij.


Saar aan Huis

Saar aan Huis biedt aanvullende mantelzorg aan ouderen en biedt ondersteuning aan overbelaste mantelzorgers. Zowel thuis als in woonzorgcentra en verpleeghuizen. Er is altijd wel een Saar die aansluit bij uw situatie en wensen. Want die staan voorop!

UWassistent

UWassistent staat voor gemak en ondersteuning aan huis... voor hulp in de huishouding, in de tuin en klussen in en om het huis. Ook voor begeleiding, gezelschap of de administratie kunt u terecht bij een van persoonlijke assistenten.

Nivo Care

Nivo Care neemt u de zorg voor een naaste deels of tijdelijk uit handen... of het nu om een bezoek aan de arts, kapper of opticien, het maken van een uitstapje of hulp bij praktische zaken gaat. Uw wens is het uitgangspunt!


Mantelaar

Mantelaar koppelt zorgstudenten aan ouderen om er voor te zorgen dat mensen langer, fijner en gelukkiger thuis kunnen blijven wonen en u als mantelzorger af en toe los kan komen van de zorg voor uw naaste om het langer vol te houden.

Fietsmaatjes

Is degene voor wie u zorgt graag buiten en niet meer in staat zelfstandig te fietsen? Fietsmaatjes biedt fietstochten op de duofiets met geïnstrueerde vrijwilligers... terwijl u als mantelzorger dan even de handen vrij heeft.

Informatie over mantelzorg

Mantelzorg gaat ons allemaal aan. Thebe Extra is er om u te ondersteunen, want u staat er zeker niet alleen voor. Durf om hulp te vragen, we delen onze kennis en expertise graag! 

.

Bekijk hoe we u kunnen helpen!

.

Meer weten?

Ontmoet onze ledenconsultenten!

Als u vragen heeft of u wilt meer informatie over mantelzorg, neem dan gerust contact op met één van onze ledenconsulenten. Zij kijken naar uw situatie en helpen u graag op weg.

Ze zijn te bereiken via e-mail: ledenconsulent@thebe-extra.nl of telefonisch via 088 – 374 75 76.

088 374 75 76